Глория скри шапката на всички с горещото тяло, което показа на гръцки плаж (СНИМКИ/ВИДЕО)

Глория скри шапката на всички с горещото тяло, което показа на гръцки плаж (СНИМКИ/ВИДЕО)

Глория скри шапката на всички с горещото тяло, което показа на плажа. 45-годишната певица изглежда повече от зашеметяващо по бански.

Секси визията й е като двоен подарък не само за всичките й фенове, но и за мъжете, които определено губят ума и дума от сексапилните й форми.

Уникалните й визии са част от двете й нови песни - "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам". Първата мелодия е по музика на Димитър Петров и Глория, аранжимент на Димитър Петров и текста на Глория и Мариета Ангелова, а за втората своите творчески идеи обединяват Калин Димитров /музика и аранжимент/, Глория и Мариета Ангелова /текст/. Пред телевизия “Планета“ певицата сподели:

"Двете песни са готови още отпреди една година, но сега дойде моментът да ги представя на моята публика. И тъй като миналата година не презентирах нов проект, сега реших да компенсирам и да зарадвам почитателите си с цели две нови заглавия. Обещах им и нов албум, по който в момента активно работя и нямах търпение да представя част от готовите проекти", споделя певицата пред Планета ТВ.

Примата на модерния фолк и екипът ни пренасят в Слънчева Гърция, а въздействащи гледки зареждат зрителите с много позитивен летен заряд.


"Избрахме Гърция, защото е много благодатна за снимки - уникални места, заливи и не е толкова показвана във видеоклиповете, а има особено очарование. Истински се влюбих в тази страна и реших да потопя и зрителите в нейната красота. Правя това, което искам и което на мен ми харесва и искрено се надявам, че ще допадне и на моите почитатели", разкрива още Глория.

Видеореализациите на "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам" са осъществени само за два дни, а част от терените са били истинско предизвикателство за Глория и за екипа. 

А ето ги и новите песни на Глория.
 

Коментирай

дубл

дубл 21.07.2018 22:10

тука с мрежата по тялото е копирала от ЛЕПА БРЕНА.