logo

Гръмна голяма скандал след това ВИДЕО с принц Уилям

Гръмна голяма скандал след това ВИДЕО с принц Уилям

На кадрите се чува как херцогът на Кеймбридж се кара с фотограф, който дебне семейството му

Във Великобритания гръмна голям скандал. В основата му е не кой да е, а принц Уилям.

Появи се видео, в което той се кара с фотограф. Кадрите са заснети пред дома на херцозите на Кеймбридж в Анмер Хол в Сандрингам.

Заради скандалните кадри се наложи от двореца Кенсингтън да излязат с официална позиция.

И така –всичко се е случило докато принц Уилям ката колело пред дома си. Виждайки фотографа той му прави забележка, че тормози семейството му.

От двореца заявиха, че това е нарушение на личния живот на семейството.

Освен това служителите на двореца са поискали видеото да бъде премахнато от интернет пространството. Съобщава се, че кралските помощници работят за премахването на видеоклипа от всички онлайн платформи.

Видеото е заснето през януари 2021 г., но се появи онлайн едва тази седмица и веднага стана популярно. 

Във видеото принц Уилям казва на човека зад камерата: „Ти ни чакаше тук“.

Извън екрана Кейт Мидълтън също може да се чуе да казва: „Излязохме на разходка с колело с нашите деца, видяхме те в нашата къща“.

Тогава принц Уилям избухна в ядосан монолог:

„Как смееш да се държиш така? Виж какво правиш с нашите деца? Как смееш? Да се разхождаш тук и да търсиш нас и децата ни? 

Ти си скандален, отвратителен си. Как смееш да се държиш така? Вие сте много наясно с това, което правите. Защо си тук?“.

Преди да тръгне, херцогът на Кеймбридж каза на фотографа: „Благодаря, че ни развали деня... Мислех, че вече сте научили“.

Във видеото човекът, който е записал кадрите, отрече да е извършил неправомерни действия. 

Трите деца на двойката, принц Джордж, осем, принцеса Шарлот, на седем и принц Луи, на четири, не се виждат във видеото, но очевидно са присъствали на инцидента, според принца.

@royaldisclosure Get him William #paparazzi #princewilliam #confronting #duchessofcambridge #privacy #fyp #royalfamily #foryoupage ♬ original sound - Royal Disclosure

Реакцията на принц Уилям се обяснява с горчивия опит, който семейството му има. Като ученик той става свидетел как папараците дебнат майка му принцеса Даяна. В крайна сметка това преследване завърши трагично - Даяна загина в автомобилна катастрофа, криейки се от репортери.

Принц Уилям прекара години в усъвършенстване на отношенията си с пресата. Той показва малък брой снимки на децата си всяка година в знак на признание за бъдещата им обществена роля, но настоява за пълна конфиденциалност в същото време. 

Британските медии също не публикуват снимки или видеоклипове на кралското семейство, заснети в частни ситуации.

Принц Уилям по-рано предупреждаваше за опасностите от социалните медии и нежеланието на техните лидери да се справят с редица проблеми, засягащи потребителите.

„Много съм загрижен, че по всички въпроси, с които се сблъскват – фалшиви новини, екстремизъм, поляризация, реч на омразата, тролинг, психично здраве, неприкосновеност на личния живот и тормоз – изглежда, че нашите технологични лидери изостават“, каза той през 2018 г. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

кралската

кралската 30.06.2022 14:30

кло6арка неуморното либидо

едьдь

едьдь 01.07.2022 2:31

Чичо му Ендрю е дисгастинг. Защо го крият и не го предават на САЩ да го осъди?

сссссссс

сссссссс 01.07.2022 2:36

Обиждат поданиците, които им плащат разходките.

фгедфд

фгедфд 01.07.2022 2:40

Каскета прилича на "Ранния Ленин" - Уилямир

Gost

Gost 02.07.2022 6:05

Не предават чичото Андрю да бъде съден в САЩ, защото има и бивши президенти на тези САЩ със същото поведение. Това да не ви е Асандж, когото десетилетия държат в килия преди да го екстрадират за това, че казва истината на света.

Не бива да дебнат децата

Не бива да дебнат децата 02.07.2022 6:41

Прав е, защо дебнат семейството му. Всеки има право на спокойствие.