logo

Гръмна невероятна бомба на Острова, свързана с Меган

Гръмна невероятна бомба на Острова, свързана с Меган

Появиха се куп конспиративни теории за това какво се случва със съпругата на принц Хари

През май тази година херцогинята на Съсекс роди син и след това, според хейтърите, тя напълно загуби формата си. Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че знаменитостта не ходи на фитнес и дори яде повече от необходимото.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време гръмна истинска бомба, свързана с Меган Маркъл. Малко след това от jenata.blitz.bg публикувахме пикантни снимки, които донякъде доказват грандиозната новина.

Не е тайна за никого, че Меган бе подложена на остри критики от обществеността заради излишните й килограми. 

В обществото се появиха няколко конспиративни теории за това защо съпругата на британския принц Хари не може да си възвърне предишната форма.

Меган Маркъл няма да отслабне, защото поддържа имиджа на феминистка
Още преди брака херцогинята на Съсекс подкрепяше феминистките възгледи. Знаменитостта също се противопостави на всякаква дискриминация: въз основа на пол, националност или други причини. Меган Маркъл винаги е твърдяла, че жените трябва да се обичат за това, какви са.

Източниците смятат, че подобни възгледи биха могли да доведат до истински ангажимент към "хармоничното" тяло (пълно приемане на външния вид). Това означава, че съпругата на Хари никога няма да се изтощи с диети и тренировки.

Може би херцогинята на Съсекс не може да отслабне поради постоянен стрес. Папараци я следват на всяка стъпка. Жълтите публикации разпространяват невярна информация и обществото не престава да разпространява слухове за нея.

"Понякога хората казват неверни неща. Казват им, че това не е вярно, но клюките по мой адрес не спират... Не познавам никого по света, за когото това би било нормално", каза разстроената Меган Маркъл.

Не е тайна, че жените могат да изпаднат в депресия заради стрес и негативни емоции. Според една версия точно това състояние демонстрира съпругата на принц Хари.

Меган Маркъл не може да отслабне, защото е бременна отново
Друга причина, поради която знаменитостта не може да отслабне, е защото е бременна отново. Този слух обикаля обществеността от доста време.

Ако информацията за второто дете се потвърди, това ще означава, че феновете поне няколко години няма да видят своя идол в перфектната форма, която имаше преди да роди първото си дете.

Какви са причините Меган все още да е с излишно тегло и дали скоро ще отслабне тепърва ще разберем. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

cfd

cfd 12.03.2020 23:09

Така е. Феминистките са дебели и грозни. А африканката ще си остане завинаги с отпуснат търбух.