logo

Грозни сцени! Красиви бразилки със сочни дупета се хванаха за гушите заради... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Грозни сцени! Красиви бразилки със сочни дупета се хванаха за гушите заради... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Хубавици с пищни задни части се счепкаха на сцената на конкурса „Мис Бум Бум”. Финалът на състезанието за най-секси дупе се проведе на 7 ноември в Сао Пауло, Бразилия.

Кадри, запечатали грозната женска свада, се превърнаха в истинска сензация в мрежата. На тях се вижда как по време на награждаването две от хубавиците се дърпат на сцената. Според една от претендентките за титлата, победителката Елен Сантана си е правила операция на задните части и е спечелила нечестно. И докато Сантана се пъчи гордо, тя я напада и прави опит да й вземе лентата на победител. Освен това младата жена настоява резултатите да бъдат преразгледани.

„Аз имам натурално бразилско дупе. На трите момичета, които събраха най-много гласове, всичко им е фалшиво и по всичко личи, че в дупетата им има силикон”, разказа по-късно пред журналисти ощетената Алини Ува.

Въпреки грозните сцени, Сантана си остава тазгодишната носителка на титлата „Мис Бум Бум”. След края на финала тя заяви, че съперничката й е реагирала по този начин, защото не може да губи.

Финалът на тазгодишното издание на конкурса се проведе на 7 ноември в Сао Пауло. За престижния приз се съревноваваха 15 момичета, а победителката получи 50 000 реала и договори с известни модни марки. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Аз да кажа

Аз да кажа 08.11.2018 18:52

На тоя фестивал беше и Курнелка Нинова видна приватизаторка от Крушово. Мис яка дупара

НОРМАЛЕН

НОРМАЛЕН 08.11.2018 21:22

Е ГОЛЕМИ ПЪРДЕЛНИЦИ ! И ВСИЧКО Е СМРАДНА ПРЪДНЯ ! ФАКТ !