logo

Инфлуенсърка се обезобрази жестоко след „разкрасителна“ процедура за коса СНИМКИ/ВИДЕО 18+

Инфлуенсърка се обезобрази жестоко след „разкрасителна“ процедура за коса СНИМКИ/ВИДЕО 18+

40-годишната Тесика Браун прекарала 22 часа в спешното отделение след това, което сама си причини

Какви ли не идиотии може да прави човек в името на славата и красотата. Типичен пример за това е известна американска инфуенсърка.

40-годишната Тесика Браун, от градчето Вайълет, щата Луизиана, реши да приложи доста нестандартен „ракзрасителен“ трик върху себе си.

Всичко започнало от това, че жената останала без лак за коса, а искала да фиксира прическата си. Заради това тя решила да изпробва супер залепващия спрей.

Последвалото обаче е кошмарно. Не само, че Тесика почти изцяло съсипала косата си, ами и се наложило да бъде приета за 22 часа в спешното отделение на местната болница.

Резултатът – косата й залепнала за скалпа и опитите й да отстрани лепилото се оказали неуспешни. 

Тя прекарала 22 часа в спешното отделение, където лекарите използвали ацетон, за да премахнат лепилото, но това не помогнало и предизвикало сърбежи и парене по кожата на главата й.

Видеото в Tik Tok, в което тя обяснява за инцидента, вече е гледано над 20 милиона пъти. Тесика разказва, че първоначално трябвало да се раздели с пухкавата си конска опашка. Но проблемите й не свършили с това. Останалата й коса била така залепнала за скалпа, че изпитвала болка.

Сега тя планира да посети пластичен хирург в Лос Анджелис, който да направи опит да премахне лепилото – процедура, която струва около 9 хиляди долара, но той ще я извърши безплатно. Самата интервенция пък ще продължи около три дни.

Тесика заплашва да съди производителя на лепилото, защото според нея етикетът на опаковката трябва изрично да уточнява, че спреят не трябва да се използва за пръскане на коса. 

От компанията обаче посочиха в изявление, че „съжаляват за случилото се, но на етикета изрично е оказано, че лепилото е перманентно и не трябва да се поглъща, не трябва да попада върху очите, кожата и дрехите и по никакъв начин не е указано, че е подходящ за нанасяне върху косата”. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай