logo

Интересно! Принц Уилям избягвал брака с Кейт дълги години

Интересно! Принц Уилям избягвал брака с Кейт дълги години

Херцогът на Кеймбридж отлагал сватбата заради родителите си

Британският принц Уилям години избягвал брака с Кейт Мидълтън, отлагайки сватбата им за по-късно. Това съобщи вестник Daily Mirror.

Херцогът на Кеймбридж влязъл в отношения с Кейт Мидълтън в университета, но решил да узакони техния съюз години по-късно, когато Кейт била на 29 години.

Коя е по-поддържана? Ето как изглеждат Кейт и Меган по бански СНИМКИ

През ноември 2010 г., когато влюбените обявиха годежа си и предстоящата сватба, бащата на Уилям, принц Чарлз, се пошегува: "Те се подготвят за този момент от дълго време."

Смята се, че Уилям отлагал сватбата заради родителите си. Кралският експерт Кейти Никол, който публикува The Making of a Royal Romance, твърди, че херцогът на Кеймбридж никога не е бил насилван да се жени и е чакал той самият да се почувства готов за това. Според Никол той нарочно се колебаел с предложение за брак, за да не се повтори сценарият с родителите му.

Кой спечели войната: Британците разкриха коя обичат повече - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл

„Той знаеше, че баща му е бил принуден да се ожени за Даяна възможно най-бързо, защото тя била смятана за подходяща съпруга за него“, казва Никол и добавя: "Той [принц Уилям] избягваше такъв натиск и не бързаше да заведе Кейт до олтара.“

Според International Business Times в младостта си херцогът на Кеймбридж казвал: „Слушай, аз съм само на 22 години. Прекалено млад съм за брак. Не искам да се оженя, докато не навърша 28-30 години. "

Истината зад името на новото кралско бебе е шокираща! Меган го е кръстила на... (СНИМКИ)

Принц Уилям решил да легализира отношенията с Кейт Мидълтън през октомври 2010 г., месец преди официалното обявяване на годежа им. Той завел любимата си в Кения до езерото Ратунда. Там двойката прекарала цял ден в риболов. След завръщането си от екскурзията Уилям отишъл до верандата на къщата им, коленичил и помолил Кейт да се оженят./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай