logo

Изненада: Кейт Мидълтън и принц Уилям също се отказват от кралските си задължения СНИМКИ

Изненада: Кейт Мидълтън и принц Уилям също се отказват от кралските си задължения СНИМКИ

Херцозите на Кеймбридж обявиха, че няма да се появяват на официални събития за известно време

В началото на тази година Меган Маркъл и принц Хари хвърлиха светската бомба на годината, която разтърси не само Великобритания, но и целия свят. Те обявиха, че напускат кралското семейство, защото искат да бъдат „финансово независими“.

След „Мегзит“ (така световните медии описаха раздора в кралската фамилия на Великобритания по подобие на Брекзит) цялата тежест, свързана с кралските задължения се стовари върху плещите на брата на Хари – принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Изненадващо, но сега и херцозите на Кеймбридж обявиха, че се оттеглят от кралските си ангажименти. Уилям и Кейт казаха, че няма да се появяват на официални събития за известно време.

38-годишната Кейт и 37-годишният принц Уилям няма да се появят на публични мероприятия, но това ще важи само за една седмица.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж решиха да си вземат мини ваканция, за да прекарат време с децата си - шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и едногодишният принц Луис.

От 17 до 21 февруари всички ще почиват. Вероятно това ще се случи в някоя от къщите на кралското семейство, които се намират в провинцията. 

Семейната ваканция на херцозите на Кеймбридж съвпада с ваканциите на по-големите им деца. Принц Джордж и принцеса Шарлот посещават школата на Томас в Батерси в Лондон. Миналата година техните родители избраха време за семейната им ваканция, което отново съвпадаше с почивката на децата им от училище.

Най-голямото дете на двойката посещава частна образователна институция от 2017 година, а сестра му става ученичка през 2019 година.

Принц Уилям и Кейт прецениха, че е време за почивка, може би поради още една причина. Последните няколко месеца бяха напрегнати за британското кралско семейство, след отцепването на принц Хари и Меган Маркъл. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Факт

Факт 16.02.2020 9:09

Тези са по- зле и от панаирджийски мечки!!!

Петя

Петя 16.02.2020 20:40

Чак пък толкова много да са изморени.

Марина

Марина 17.02.2020 15:58

Чак пък такова заглавие?!?Имат хората деца,искат една седмица да им се порадват,не че са чак толкова уморени.

кликов

кликов 20.02.2020 10:20

Да се различават тия по нещо от козари!?