logo

Изплуваха подробности около тайното парти след сватбата на Хари и Меган Маркъл! Всички гости останали без телефони, а булката...

Изплуваха подробности около тайното парти след сватбата на Хари и Меган Маркъл! Всички гости останали без телефони, а булката...

Британското издание The Times съобщи какво точно се е случило на партито след сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл. Около 200 гости са се събрали в имението Фрогмор Хаус, разположено на километър от двореца Уиндзор. На влизане всички поканени са били помолени да оставят мобилните си телефони.

Сред присъстващите имало роднини и познати на младоженците. Не липсвали и известни личности.

Гостите похапнали печено пиле с лук и градински чай и танцували на музиката на известния британски актьор, изпълнител и продуцент Идрис Елба.

Чарли ван Страубензее, който е приятел на младоженеца, разказал как в училище Хари хвърлил на покрива любимата му плюшена мишка. И не пропуснал да се пошегува с цвета на косата му: „Нека погледнем истината в очите: той е риж. Хари много години отказваше да го признае. Когато беше по-малък, ненавиждаше другите хора, които бяха рижи”.

Очевидци твърдят, че принц Уилям разказал пред гостите и неприлична шега за мокри долни гащи.

Британският комик Джеймс Кордън се явил пред гостите в костюм на крал Хенри VIII, управлявал Англия в началото на XVI век .

„Нямам никаква идея как трябва да си облечен за кралска сватба. Наложи се да проуча етикета и да намеря този костюм”, пояснил той.

Накрая изпял своя песен, посветена на младоженците.

Меган Маркъл пък се превърнала в първата младоженка в историята на британското кралско семейство, държала реч на собствената си сватба. Тя благодарила на кралицата за топлия прием, а на принца на Уелс – за това, че на церемонията по бракосъчетанието е заел мястото на родния й баща, който, по думите й, не е могъл да присъства заради проблеми със здравето./jenata.blitz.bg

Коментирай

ева

ева 29.05.2018 20:34

защо лъжете във заглавията на статията. боклуци шибани идооти аиии сиктир

Villy

Villy 30.05.2018 2:48

БЛИЦ ПИСНА НИ ОТ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ,КАКВО ВАЖНО СЕ Е СЛУЧИЛО,НЯКАКВА ЧЕРНИЛКА И НЯКАКЪВ ПСЕВДО РОЯЛ НАСЛЕДНИК ЯЛИ И ПИЛИ. ТИЯ БРОИ ЛИ ГИ НЯКОЙ В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЗА ХОРА. СМЕШНИ И ЖАЛКИ. ИЛИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ГУШИ С МАНГИЗИ ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ВИ САЙТОВЕ "ЗА ЖЕНАТА" И " ЗА ЗДРАВЕТО".

Ira

Ira 30.05.2018 7:39

niama nichto chokirachto v tova da si ostavich telefona. Tova e obiknovena courtouasia, ucete se!