logo

Изпотрошената след катастрофа моделка Кристин пусна СНИМКА от болницата - краката й са в бинт, а тя...

Изпотрошената след катастрофа моделка Кристин пусна СНИМКА от болницата - краката й са в бинт, а тя...

Кристин Илиева продължава да се възстановява и дори вече може да стои на краката си. Красавицата пусна снимка на свое стори в социалната мрежа, от която личи, че все пак още се намира в болница.

Моделката честити рождения ден на баща си и усмихнато позира до него, като за приятна изненада на всички, тя вече може да се изправя на крака.

Долните й крайници обаче са бинтовани. Не е ясно дали изправянето й коства усилие или наистина вече е в пъти по-добре и след месеци отново ще е пълноценна девойка.

"Честит рожден ден, татко! Нека Бог да те благослови", е написала Илиева на кадъра.

На фотоса още се вижда и торта, на която има забити свещички - 47. Това явно е възрастта, която навършва родителят й.

Преди време пък Кристин качи друго стори в социалните мрежи. "Ако Господ не прощаваше, Раят щеше да е празен". С това тя потвърждава слуховете, че Дивна я е посетила по време на Великденските празници, за да й се извини за случилото се. Явно красавицата е простила за всичко и гледа напред, мечтаейки скоро да се завърне към нормалния си живот.

 

Коментирай

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 09.05.2018 16:13

А,бе, вий чувство за икономии нямате ли,бре,а?Забиваш една и то сааамо една свещ/от най - малките/,а,да, и евтините и написваш на едно картонче годините и т,ва е.Желателно е картончето да е намерено негде.Ай, сега,хаирлия да е.