logo

Какво му е? Голият корем на Сара Джесика Паркър шокира всички СНИМКИ

Какво му е? Голият корем на Сара Джесика Паркър шокира всички СНИМКИ

Актрисата вече трябва да бъде по-внимателна в избора на тоалетите и да ги съобразява с възрастта си

Снимките на новата част на популярния филм "Сексът и градът" текат с пълна сила, въпреки пандемията от коронавирус. Много папараци се справят с докопването до снимачната площадка и правенето на кадри, докато филмът се заснема.

Мадона се пусна с палав минижуп на 63 г. СНИМКИ 18+

Тоалетите на Кари Брадшоу ще са все толкова колоритни, колкото и преди 20 години, за жалост обаче критиците хич не са доволни от това, което се твори. 

Ако някога Сара Джесика Паркър бе икона за стил и модел за подражание, то в момента подобни екстравагантни тоалети върху нея я правят по-скоро на анимационен герой, смятат злите езици. 

Папараци са заснели един от най-неуспешните тоалети на звездата от сериала, който вече е категоризиран като моден провал. На кадрите се вижда коремът на Паркър, който според критиците определено не изглежда добре и за такъв тоалет. Те са категорични, че облеклото трябва да е съобразено както с възрастта на актрисата, така и с физиката й. 

На кадрите Кари е с цветни дрехи, къс топ, който оголва корема и и пола до земята. Сара е на 56 години и въпреки че определено изглежда много добре за възрастта си и това е безспорно, няма как да не отбележим, че това не е подходящ тоалет за нея. Недостатъците трябва да се крият, а не да се подчертават.


Естествено на лентата едва ли ще видим Кари точно от този ъгъл. Интересно е обаче, че този път Паркър не взаимства и в личния си живот тоалетите от лентата, за разлика от предишните пъти, когато многократно е излизала и в ежедневието си с някои от облеклата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!