logo

Какво се случва?! Мадона ужаси всички с вида си СНИМКА

Какво се случва?! Мадона ужаси всички с вида си СНИМКА

Певицата показа тройна брадичка и подуто лице на кадри без грим

На всички хора им изглежда, че Мадона става все по-млада с всяка изминала година и сякаш за нея времето просто е решило да спре.

Майка роди бебе гигант и показа как изглежда 5 години по-късно ВИДЕО

За да върне времето назад обаче изпълнителката прибягва до какви ли не методи – фотошоп, пластична хирургия и всякакви козметични процедури.

Дори верните й фенове са окей с това. В крайна сметка обаче множеството хирургични интервенции не се отразяват особено добре вече на звездата.

Лицето на певицата обаче вече изглежда тотално различно.

Когато се роди, това бебе тежеше близо 6 кг. Ето как изглежда сега! СНИМКИ

„Мадона има операции за повдигане на очите, увеличаване на обема на скулите и устните, изглаждане на бръчки, чрез ботулинов токсин, а скоро тя си направи и лифтинг на лицето. Устните й вече са с друга форма, благодарение на хиалурон, сложен по руски стандарт“, коментират експерти,

По думите им обаче интервенциите на Мадона не са особено успешни и певицата вече е прекалила отдавна с процедурите. Тя има толкова голям брой филъри, инжектирани в лицето, че то изглежда подуто.

63-годишната певица прекалява и с ретуша. От снимките на страниците й изглежда, че тя е като пластмасова кукла, а не като жив човек.

В действителност Мадона рядко се снима. Освен това тя се опитва да държи максимално далеч фотографите по време на излизанията си. Често крие лицето си изпод очила и шорокополи шапки. Сега обаче папараците успяха да я заснемат през прозореца на колата й.

Лицето на Мадона изглежда гладко, но неестествено подуто. Шията й вече е забележимо отпусната. Тройната й брадичка не опира до мастна тъкан, защото звездата не пропуска тренировка. Причината най-вероятно са промените, които настъпват с възрастта или пък последствия от неуспешния лифтинг на лицето./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Това

Това 28.05.2022 14:22

Е мьж вероятно филип

Дегизира се

Дегизира се 28.05.2022 14:23

Като жена

Или

Или 28.05.2022 14:23

Венцислав

Баба Айш

Баба Айш 28.05.2022 23:36

Деди Асан и тъй ша я одуда, като металистка.

Димитър

Димитър 29.05.2022 7:28

Какво се случва с Мадона? Каквото с всички нас - остарява.