logo

Камила нанесе тежък удар на Чарлз III

Камила нанесе тежък удар на Чарлз III

Дни преди коронацията тя е поканила бившия си съпруг на церемонията в Уестминстърското абатство

Камила Паркър Боулс нанесе тежък удар под кръста на крал Чарлз III. Броени дни преди коронацията стана ясно, че кралицата консорд е поканила бившия си съпруг Андрю Паркър Боулс на церемонията, пише Mirror.

По данни на изданието, 83-годишният Андрю е получил покана за коронацията, която ще се проведе на 6 май, и от първите редове ще наблюдава как тримата му внуци носят шлейфа на бившата му по време на церемонията в Уестминстърското абатство.

Близък приятел на бившия съпруг на кралицата отбелязва, че въпреки факта, че Камила и Андрю са се развели през 1995 г., отношенията им продължават да бъдат много приятелски. 

Камила поднесе неприятна изненада на крал Чарлз III, направо го закопа с този ход

"Те са тясно свързани. Андрю прави много за Камила. Те обядват заедно през цялото време. Той винаги е бил и ще остане до нея", уточнява източникът. 

"Всички обичат Андрю. Той е много обаятелен и винаги е подкрепял Камила. Въпреки всичко те успяха да запазят наистина топли отношения. И това помага много на техните деца и внуци", казва маркиза Лансдаун, близка приятелка на Камила.

Трябва да се отбележи, че Андрю Паркър Боулс ще присъства на коронацията, докато много роднини на семейството, включително братовчедката на принц Филип лейди Памела Хикс, не получиха покани за историческото събитие. 

Нещо повече, Андрю ще е на първите редове, докато по-малкият син на краля принц Хари ще е цели 10 реда зад останалата част от кралското семейство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Леля Пена

Леля Пена 27.04.2023 17:19

Цирк....

Сандра

Сандра 27.04.2023 19:41

Дъртата Камила се уреди на трона.....

митю пистолета

митю пистолета 27.04.2023 20:34

ИСКАМ СЕКС С КАМИЛА-КАКВАТО ЩЕ ДА Е-КАМИЛА ДА Е! ДА Я НАТОПЯ В ДЖАКУЗИТО.....

наблюдател

наблюдател 27.04.2023 21:37

хамилата яко пришпорва хабиби. пълен малоумник е тоя! ингилизите скоро ще гризнат дървото, когато хамилата стане кралица, а мунчо се гътне.

Кралю честити

Кралю честити 28.04.2023 7:15

Камила не може да наследи титлата Кралица от Крал Чарлз III. Титлите Крал или Кралица се наследяват само по пряка кръвна потомственост. Ако възникнат такива обстоятелства пръв на опашката е Принц Уилям, големия син на бъдещия Крал Чарлз III.

Сийка

Сийка 28.04.2023 7:41

Нещо не разбрах на кой ред ще е лорд Минчев?? Някой да ме информира, моля!!!

непоносим

непоносим 28.04.2023 7:48

Баджанаци.com Щото и у нас е тъй - Деса например...

Abe...

Abe... 28.04.2023 14:34

Поканите не се раздават от Камила, Кейт и пр. а от екип официални администратори на кралството. Ще за идиотия? Не лъжете.

мега

мега 29.04.2023 12:09

Естествено, поканите не ги раздава лично Камила, тя само дава разпореждания на кого да бъдат изпратени )))