Кейт Мидълтън наруши кралския протокол заради коварната болест, позволи си да... СНИМКА

Кейт Мидълтън наруши кралския протокол заради коварната болест, позволи си да... СНИМКА

Решението на принцесата да разкрие пред целия свят диагнозата си също е в разрез с традициите

Началото на 2024 г. се оказа изключително трудно за Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс претърпя коремна операция, по време на която стана ясно, че има рак. След това се разбра, че родителите й преминават през сложен период и изпитват сериозни финансови затруднения.

Нов тежък проблем застигна болната от рак Кейт Мидълтън

Въпреки всички проблеми, Катрин не стои със скръстени ръце. И се е заела лично да изпраща благодарствени картички на хората, които й пишат, за да я подкрепят в този труден момент. 

Снимки на пощенските картички започнаха да се появяват в социалната мрежа. На тях под логото на пресслужбата на двореца Кенсингтън с черен шрифт са изписани думите на благодарност.

"Благодарим ви за добрите пожелания към Нейно кралско височество принцесата на Уелс. Вашият грижовен жест е високо оценен", гласи текстът. 

Принцесата лично е изпратила благодарствени картички на свои приятели, близки до кралското семейство, както и обикновени фенове, които преди това са й писали, съобщават медиите на Острова.

Британка на име Алекс побърза да се похвали в мрежата с новините, получени от двореца Кенсингтън. Жената признава, че ще запомни този жест от Кейт до края на живота си.

"Още през януари, когато ни съобщиха, че принцесата на Уелс е претърпяла операция, й изпратих картичка със снимка на моето семейство и моите най-сърдечни пожелания за бързо възстановяване. В отговор получих това прекрасно признание.

Нова драма застигна поразената от рак Кейт Мидълтън и мъжа й

Мога да кажа честно, че ще го ценя до края на живота си. Продължаваме да се молим за изцелението на нашата красива Кейт Мидълтън", написа жената.

Трябва да се отбележи, че при вземането на решението да изпрати обратни пощенски картички принцесата на Уелс е нарушила два кралски протокола наведнъж.

Обикновено монархът и близките му си позволяват подобен жест само по специални поводи – за рождени ден или Коледа. За първи път дворецът Кенсингтън предприема подобна стъпка, която не е свързана с празнично събитие.

Освен това, според традицията, пощенските картички обикновено са придружени от някаква мила снимка. Този път обаче на гърба липсва такава. 

Решението на Мидълтън да разкрие пред целия свят диагнозата си също е в разрез с традициите. Преди това информацията за здравето на всеки член на семейството се пазеше в тайна.

Междувременно GB News съобщи, че принцесата може да се появи на публично място това лято. 

Тежки, но обнадеждаващи новини за поразените от рак Кейт и Чарлз III СНИМКИ

Според кралския експерт Камерън Уокър, здравословното състояние на съпругата на принц Уилям, която в момента преминава ранен стадий на превантивна химиотерапия, й позволява да присъства на някои събития.

"От близкото й обкръжение чух, че тя може да ходи на определени събития, ако иска. Но подозирам, че връщането към пълните й обществени задължения ще отнеме известно време", казва Уокър.

Експертът добавя, че това лято Кейт Мидълтън може да се появи на публично място, стига да се чувства добре. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай