logo

Кейт Мос изби рибата с полугола на 49 г. СНИМКА

Кейт Мос изби рибата с полугола на 49 г. СНИМКА

Външният вид на знаменитостта изуми всички

Кейт Мос се смята за един от най-смелите модели на 90-те години.

Появи се невиждана СНИМКА на покойната кралица Елизабет II

Мос винаги е била кралицата на провокациите, както в модата, така и в личния си живот. Външно не много забележителна, Кейт винаги беше на първите страници на вестниците и световните дизайнери искаха да си сътрудничат с нея. Може би пламенният характер беше основната визитна картичка на модела.

През 90-те години Кейт изобщо не се страхуваше да излезе на подиума в прозрачни, къси и асиметрични тоалети. Мос активно пробва всички фантастични образи на дизайнерите.

Моделът вече е на 49 години, но дори и години по-късно не спира да се изявява с тоалетите си. Смущението, в което обича да хвърля всички около себе си, също не е изчезнало, така че тя дойде да посети съпругата на Джордж Клуни в напълно прозрачна бяла рокля с издути ръкави и волани на врата.

Всички присъстващи успяха да видят гърдите и високите къси панталонки в телесен цвят на знаменитостта. Златни обувки с изключително висок ток допълваха странната визия на Кейт.

Разрошена коса с израснали корени и черни опушени очи създадоха така обичания от модела гръндж стил.

Феновете бяха шокирани от това, което видяха, чудейки се дали Мос иска да открадне съпруга на приятелката си, красивият Джордж Клуни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки