logo

Кейт и Уилям нанесоха неочакван удар на Меган и Хари! Задава се нова война

Кейт и Уилям нанесоха неочакван удар на Меган и Хари! Задава се нова война

Херцозите на Кеймбридж измъкнаха изпод носа на Съсекови много важен експерт

Драмите в кралското семейство на Великобритания нямат край. Меган и Хари решиха да се откажат от кралските си задължения, но Кейт Мидълтън и принц Уилям успяха да извлекат огромни дивиденти от това. И освен всичко по този начин нанесоха голям удар на отцепниците.

Херцозите на Кеймбридж успяха да измъкнат из под носа на Сусекови много важен мъж. Това е 27-годишният Дейвид Уоткинс. 

Въпросният мъж, който за мнозина е супер безизвестен, обаче е изиграл много ключова роля в живота на Меган и Хари. Не само това – той им е помогнал да спечелят милиони последователи и пари.

Сега обаче той е преминал към отбора на Кейт и Уилям.

27-годишният Дейвид Уоткинс, който помогна на 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари да ръководи своя инстаграм профил, не остана без работа след „Мегзит“. Отказът на херцозите на Съсекс от задълженията на висши членове на кралското семейство доведе до загуба на правото им да се използват името „Sussex Royal“, включително и в социалните мрежи.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и принц Хари

Уоткинс лансира едноименния инстаграм на Меган и Хари и им помогна да го направят популярен (за една година броят на последователите му надхвърли 11 милиона). 

Сега стана известно, че специалистът ще работи в екипа на 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният принц Уилям.

Принц Чарлз, принц Уилям, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и принц Хари

В своя профил в LinkedIn Дейвид Уоткинс посочи, че вече е ангажиран със страниците на херцога и херцогинята на Кеймбридж в социалните мрежи и всички онлайн канали за комуникации на двойката.

На 2 април 2019 година Уоткинс, заедно с Меган и Хари, стартираха своята персонализирана страница в Instagram, която през първите 45 минути от съществуването си спечели милион последователи, попадайки в Книгата на рекордите на Гинес. Вярно, шест месеца по-късно Дженифър Анистън счупи рекорда им, но все пак това бе един доста зашеметяващ резултат.

Херцогът и херцогинята на Съсекс първоначално възлагали големи надежди за своя инстаграм специалист, но с отказа им от кралските им задължения загубиха и него. 

Сега всички са в очакване на това ще пламне ли информационна и онлайн война между Кейт и Уилям и Меган и Хари. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

azrat

azrat 11.04.2020 13:49

Не ви ли омръзна да пробутвате 100 пъти една и съща новина под различни заглавия? Жалки сте! Дори не си правите труда да крадете и преведете с транслатор от чужди медии нещо по- актуално. Не знам кой луд ви плаща за мързела ви? Набедени ,,журналисти". И драскачи не сте!!!

Лора

Лора 11.04.2020 16:17

Поредният "ясновидец", който ще се налапа с пари! Жалко за Кейт и Уилям! :(

Магелан

Магелан 12.04.2020 8:32

Дойде времето на западането на Великобритания и свалянето на монархията там.

Пипи

Пипи 12.04.2020 13:24

Тези омръзнаха толкова че досаждат! С какво са полезни на хората ,ядат,серат и събират данъци яко!

Пепито

Пепито 13.04.2020 8:52

Суековиизгубиха войната и сега какво ще правим без тях? Прозявки и дкука по медиите! Добре че създадоха коронанюз да ни запълва дните