logo

Кейт Мидълтън изпаднала в депресия месец преди сватбата и леела сълзи заради...

Кейт Мидълтън изпаднала в депресия месец преди сватбата и леела сълзи заради...

Както всяко момиче, и Катрин се отнасяла много внимателно към най-специалния и важен ден в живота си

След броени дни ще се навършат 9 години от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. На 29 април 2011 година целият свят наблюдаваше с притаен дъх бляскавото кралско събитие в Уестминстърското абатство, на което Катрин и внукът на Елизабет II си казаха заветното "Да".

Както всяко момиче, и Катрин се отнася много внимателно към най-специалния и важен ден в живота си. Тя иска всичко да е перфектно и затова гледа да изпипа и най-малките детайли.

Въпреки това, месец преди сватбата, Кейт изпада в депресия и е убедена, че тържеството ще бъде съсипано. 

Най-важният детайл на тържеството трябва да бъде роклята на булката, която е поверена на главния дизайнер на Alexander McQueen Сара Бъртън.

Кейт Мидълтън шокира всички, ето какво направи с наследство от принцеса Даяна

Кейт иска да запази до последно в тайна как ще изглежда тоалетът й, но за неин огромен ужас месец преди голямото събитие информацията попада в медиите. 

"Когато светът научи подробностите за роклята, в двореца се лееха сълзи. Кейт се стараеше толкова много никой да не знае как ще изглежда роклята й до самата сватба", казва кралският експерт Кейти Никол в документалния филм "Secrets of the Royal Dressmakers".

По думите й, херцогинята буквално изпаднала в депресия. Но все пак успяла да се вземе в ръце и не позволила най-важният ден в живота й да бъде помрачен. 

Експерти разкриха цялата истина за отношенията между Кейт Мидълтън и Елизабет II

Кралското семейство обяви дизайнера на роклята в деня на сватбата. Самата Мидълтън призна, че е избрала британската марка заради красотата на ръчната изработка и уважението към традиционната техника на шиене.

Шлейфът на роклята, дълъг 2,7 метра, съчетаваше традиционни и съвременни мотиви.

Тайната на щастливите отношения между Кейт Мидълтън и принц Уилям е разгадана!

Дантелените цветове по ръкавите изобразяваха символите на Обединеното кралство – роза на Англия, магарешки бодил на Шотландия, нарцис на Уелс и детелина на Северна Ирландия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай