logo

Кейт разби долните лъжи на Меган със СНИМКИ

Кейт разби долните лъжи на Меган със СНИМКИ

Експерт по протокола разнищи неверните твърдения на бившата холивудска актриса за бъдещата британска кралица

Въпреки, че от доста време Меган Маркъл не е част от британското кралско семейство, скандалите, които тя успя да забърка, продължават да горят с пълна сила. За малкото време, което прекара сред британските кралски особи бившата холивудска актриса наговори какви ли не неща за тях.

Като че ли най-голям трън в очите на Меган бе бъдещата британска кралица – Кейт Мидълтън.

Така например преди време от jenata.blitz.bg споделихме какви са причините Меган да мрази до полуда Кейт

Редом с това се оказа, че заради безотговорното поведение на бившата холивудска актриса семейството на херцозите на Кеймбридж е направо съсипано.

Меган не веднъж се жалеше, че Кейт не я била приела добре и я мразела. Но експерт по протокола извади снимки, предоставени му лично от Кейт, с които разби долните лъжи на Меган.

Анализите на публикуваните в британските медии фрагменти от книгата за Хари и Меган „В търсене на свободата“ продължават на пълни обороти. Най-коментирани са онези цитати, в които принцът и жена му се жалват от враждебното поведение на Уилям и Кейт. 

Авторите на биографията Омид Скоби и Каролин Дюран директно обвиняват бъдещата кралица, че „не е приела Меган достатъчно топло и гостоприемно и дори е избягвала да разговаря с нея“. 

Представител на Мидълтън отрече тази версия пред “The Mail on Sunday”. Ето и коментарът на експерта Кристен Мейнцер, който се базира върху няколко снимки, предоставени от Кейт. На тях се вижда, че двете двойки са заедно на празниците, както и на официални и неофициални събития.

Някои от фотосите са от Анмър хол, където Уилям, Кейт и децата им се забавляват с Хари и Меган. Един от кадрите е от пролетта на 2019-а – на него Кейт е прегърнала вече много бременната Меган пред огромна тълпа в Уестминстърското абатство. Двете си шепнат нещо на ухото и се усмихват една на друга. 

На снимка от турнира Уимбълдън снахите на Чарлз отново са рамо до рамо и си говорят съвсем по роднински.

„Те се радват на компанията си. В поведението им няма нищо негативно. Така че написаното в книгата за тяхната вражда е лъжа“, категорична е Мейнцер, изтъквайки противоречието между запечатаното на снимките и тиражираното в бъдещия бестелър „В търсене на свободата“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ужасен

Ужасен 08.08.2020 14:27

Ужасен опит кралете на Велокобритания да изчистят кръвесмесената си линия. Каква Маркъл, че негър ли ще става крал на тази пропаднала , изгубила всичкото си достойнство , бивша империя ? Колониите идват ... ще си вземат обратно, това което им дължите !