logo

Хайде на бас, че няма да я познаете! Тя е сред най-сексапилните мадами в Нова телевизия, но на тази ретро СНИМКА е неузнаваема!

Хайде на бас, че няма да я познаете! Тя е сред най-сексапилните мадами в Нова телевизия, но на тази ретро СНИМКА е неузнаваема!

Тя е безкрайно красива и едно от най-сексапилните, горещи и стилни лица в Нова телевизия. Малкото момиче от снимката едва ли подозира, че я чака бляскаво бъдеще и след години почти всеки в България ще знае името й. 

От jenata.blitz.bg често ви разказваме пикантни неща от живота на звездите. Преди дни ви показахме няколко много интимни снимки на Гала и Стефан. Разкрихме ви и каква драматична изповед направи водещата Мира Иванова, която разтърси мрежата. 

Сещате ли се обаче коя е тя? Е, ще ви подскажем.

Младата дама се изявява в медията веднъж седмично, а през останалото време е влогърка. Голямо признание за нея дойде преди дни, когато на награди в столичен клуб бе обявена за най-стилна личност на годината. Досетихте ли се вече?

Няма да ви мъчим повече, а ще ви разкрием коя е тази сексапилна жена, по която въздишат доста мъже.

Сладкото момиче от снимката, което държи пате за ръка всъщност е прелестната Зейнеб Маджурова. Тя е родена на 13 февруари 1985 година в Бургас. Прочува се с участието си в първото издание на шоуто „Биг Брадър“. След него тя става и водеща на прогнозата за времето по Нова телевизия, както и репортер в предаването „На кафе“.

Към момента блондинката води седмична рубрика в предаването. Отделно Зейнеб вече просперира като влогърка. 

 

Коментирай

Разбирач

Разбирач 21.01.2019 10:07

Поредното доказателство грозното пате каква патка може да стане.

Иво

Иво 21.01.2019 10:14

Не струва

Mimi

Mimi 21.01.2019 10:51

Защо напоследък ни тикате пред очите все някакви "различни"?

Милена

Милена 23.01.2019 13:22

Грозотия