logo

Кралски биограф шокира с разкрития за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кралски биограф шокира с разкрития за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му

Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън. В книгата си "William and Catherine" той изнася неизвестни досега подробности за връзката на херцозите на Кеймбридж. 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха семейство през 2011 година - 10 години след запознанството си. През 2001 г. те се срещат в Университета на Сейнт Андрюс. Още в самото начало Кейт разбрала, че характерът на Уилям е много сложен и била наясно какво я очаква. С течение на времето обаче принцът започнал да се отнася с нея по ужасяващ начин. 

Премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън (ВИДЕО)

Позовавайки се на приятели на принца, Мортън разказва, че дълго време Уилям се е държал много студено с половинката си, а когато двамата заедно са се появявали пред публика, той се правел, че не я забелязва, не й обръщал внимание и гледал колкото се може повече да си говори с други хора. А в случай, че Кейт направела опит да се включи в разговора, синът на покойната принцеса Даяна веднага я прекъсвал и я принуждавал да замълчи. 

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Въпреки пренебрежителното отношение, което демонстрирал открито, принц Уилям настоявал Катрин  да го следва навсякъде. Наследникът на трона се държал с нея буквално като с прислужница и непрекъснато я оскърбявал с поведението и отношението си. Приятели на двойката от университета споделят, че Уилям е бил рязък и много груб с Кейт. "Очакваше Кейт да тича след него като кученце. Колкото по-дълго продължаваха отношенията им, толкова по-стегната ставаше тази каишка", разказва приятел от университета пред биографа.

Кейт Мидълтън разкри шокираща тайна за принц Уилям, изложи го здраво! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мортън отбелязва, че до съпруга си херцогинята винаги се е чувствала като човек втора ръка. А самият Уилям не правел нищо по въпроса да облекчи положението й.  

През 2007 г., след 4-годишна връзка, Кейт и Уилям бяха разделени за няколко месеца. Но в книгата си Мортън твърди, че принцът е зарязвал изгората си повече от веднъж. Тогава тя се връщала в дома на родителите си, а внукът на Елизабет II се забавлявал с приятели и не спирал да се жалва, че му липсва свобода.

Самата Мидълтън е споделяла в интервю, че е преживяла много тежко раздялата с любимия, но я смята за много важна за връзката им, защото е имала възможност да премисли много неща и да разбере себе си. 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън крият огромна тайна от сина си Джордж, която може да съсипе детството му

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му. Преданите почитатели на херцогинята се отнасят с голямо съмнение към написаното за нея - че е била тихо и скромно момиче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай