logo

Куп пикантерии за втората бременност на Меган СНИМКИ

Куп пикантерии за втората бременност на Меган СНИМКИ

Приятелка на бившата холивудска актриса издаде какво се случва с нея сега

Само преди дни официално се потвърди, че британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват второто си дете. От jenata.blitz.bg държим да уточним, че още на 22 декември 2020 година съобщихме, че бившата холивудска звезда е отново бременна, а освен това от jenata.blitz.bg споделихме и уникални снимки, които го доказваха.

Е, сега вече всичко е официално потвърдено.

Вече дори се появи информация как е възможно да се казва втрото дете на Хари и Меган. Освен това стана ясно как двамата обвързаха новината за нероденото им дете с покойната майка на принцовете Уилям и Хари – принцеса Даяна.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на куп пикантерии, свързани с втората бременност на Меган. Те бяха издадени от много близка приятелка на бившата холивудска актриса.

Меган имаше спонтанен аборт миналата година, така че двамата с Хари искаха да се уверят, че нероденото им бебе и майка му са добре и едва след това да го обявят официално.

Въпреки загубата на детето, херцогинята е спокойна по отношение на сегашната си бременност и се чувства страхотно“, издаде приятелката на Меган.

„Тя се чувства отлично. Щастлива и здрава е. 

Меган и Хари са доволни, че Арчи ще има брат или сестра и са на седмото небе от щастие, че семейството им ще стане по-голямо“, казва още приятелката на Меган.

Тя добави, че двойката винаги е искала повече от едно дете и сега мечтата им се сбъдна.

„Те с вълнение очакват раждането на бебето. Детето трябва да се роди в края на пролетта“, уточни приятелката на Меган.

Тя добави, че въпреки факта, че за някои двойки не е лесно да отгледат две деца с толкова малка възрастова разлика, Хари и Меган са свикнали да извършват куп задачи едновременно и няма да наемат бавачки - майката на херцогинята Дория Рагланд винаги е готова да им помогне.

„Наистина й харесва да бъде баба и да се грижи за Арчи“, издаде приятелката на Меган.

Самият принц Хари пък сподели, че очаква с нетърпение деня, в който ще стане баща за втори път. Според приятели на херцога на Съсекс той бил изпълнен с чувство на гордост, когато споделял с близките и приятелите си, че и с обществото, добрата новина.

Полът на бебето все още не е съобщен, но се очаква съвсем скоро и това да се случи. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

мина

мина 20.02.2021 16:44

Защо ни занимавате с тази жена? Много жени по свата са бременни и очакват дете. Превземки , преструвки и реклама на една златотърсачка . Кому е нужно?