logo

Лъснаха още от драмите в семейството на Даяна – Спенсър СНИМКИ

Лъснаха още от драмите в семейството на Даяна – Спенсър СНИМКИ

Братът на покойната принцеса не присъства на сватбата на дъщеря му Амелия

Братът на принцеса Даяна Чарлз Спенсър не присъства вчера на сватбата на дъщеря си лейди Амелия в Кейптаун, Южна Африка, което подхранва слуховете за възможно напрежение с някои от децата му.

Принцеса Даяна с брат си и баща си, Снимка: charles.earl.spencer/instagram

Чарлз Спенсър

Чарлз Спенсър не присъства на вчерашната церемония в Южна Африка, където 30-годишната му дъщеря лейди Амелия сключи брак с 30-годишния си годеник Грег Малет.

Лейди Амелия с годеника й (вече съпруг) Грег Малет

Братът на покойната лейди Ди също отсъстваше, когато най-голямата му дъщеря Лейди Кити се омъжи за милионера Майкъл Луис в Рим през юли 2021 г.

Кити Спенсър, най-голямата дъщеря на Чарлз Спенсър на сватбата си

Това породи слухове за възможно напрежение между бащата на седем деца и децата му от първия брак.

Вместо да отиде на сватбата графът публикува снимка от имението Алторп и написа: „Мартенска светлина рано сутрин, на овалното езеро на Елторп“.

Той също така сподели видео, показващо животните в езерото, като написа: „Патици, гъски, лебеди - и в далечината лиски и мурени. Рано сутрин на езерото в Althorp House.

Лейди Амелия и нейната сестра близначка лейди Елиза публикуваха много снимки през уикенда, когато започнаха сватбените си тържества преди големия ден във фермата La Cotte.

Бъдещата булка беше облечена в бяла рокля с къс ръкав, а младоженецът й бе с бяла риза и син панталон. Двойката, която е заедно от 11 години, размени целувки до басейн в поредица от снимки, публикувани в социалните мрежи. 

58-годишният Ърл Спенсър обаче не присъства на нито една от снимките.

Същото се случи и на сватбата на лейди Кити, която вместо отсъстващия й баща беше водена до олтара от брат й Луис Спенсър и полубрат й Самюъл Ейткен.

Майката на лейди Амелия Виктория Ейткен също не беше на снимките, но според съобщенията тя е била в списъка с гости за сватбата на лейди Кити.

Източникът, близък до семействата, каза: „Кити [най-голямата дъщеря на Чарлз Спенсър] и Чарлз бяха много близки, когато тя растеше, но отношенията им охладняха и станаха по-далечни, след като той се ожени за третата си съпруга Карън през 2011 г.

Чарлз беше контузен наскоро и това може да е причината да не отиде на сватбата, но ако искаше да присъства това нямаше да му попречи.

И четирите деца са близки с майка си Виктория и се разбират добре с полубратята и сестрите си, както и с лелите си Спенсър и са развили собствени взаимоотношения помежду си, без да се налага Чарлз да ги свързва“.

Чарлз и Виктория бяха женени между 1989 и 1997 г., след като се преместиха в Кейптаун, където Кити, Елиза, Амелия и Луис израснаха. 

Графът се завърна във Великобритания малко след финализирането на развода им, което съвпадна със смъртта на сестра му Даяна.

Той се жени за Каролайн Фройд през 2001 г., а след това за Карън Спенсър през 2011 г. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

gaben27@abv.bg

[email protected] 27.03.2023 13:50

Защо ни занимавате с брата на ротитутката Даяна!? ,той като нея-боклук

gaben27@abv.bg

[email protected] 27.03.2023 13:54

поправка-Даяна е проститутка,и бешепричина за изневерите си в Кралския Двор и имаше дете Хари от конаря или жокей,без значение!Тя затри и Доди ал Файед ,талибан и беше бремена ,от него.Правилно постъпи Кралицата ,като МИ5 и МИ6 я ликвидираха.

Един

Един 28.03.2023 0:47

Някакви доказателства или горното писание е само в пияната ти глава? Помня добре деня на сватбата на Даяна, ББС предаваха директно...

И този

И този 29.03.2023 8:40

е боклук и развратник като прехвалената си сестра Даяна. Освен това явно не е наред с мозъка. Ужас.