logo

Мадона показа, че не се страхува от нищо и полугола нагази в... ВИДЕО

Мадона показа, че не се страхува от нищо и полугола нагази в... ВИДЕО

Оказва се, че за да се възстанови по време на турнето Madame X, изпълнителката прибягва до доста жестока процедура

Професионалните спортисти знаят, че криотерапията е един от най-ефективните начини за възстановяване на мускулите. Тя не само намалява възпалението в мускулната тъкан, но стимулира имунната система и мозъчните функции, подобрявайки значително концентрацията. 

Оказва се, че Мадона също прибягва до тази процедура по време на турнето си Madame X. Наскоро кралицата на попа публикува в Инстаграм видео, с което доказва, че нищо не е в състояние да я уплаши!

Стана ясно защо кралицата на попа Мадона изглежда толкова ужасяващо

В клипчето 61-годишната изпълнителка смело се потопява в ледена вана и остава в нея няколко минути, преди отново да облече топлия халат и да изпие чаша горещ чай. Въпреки че във видеото твърди, че това не е чай, а собствената й урина. 

Ако Мадж не се шегува, се оказва, че криотерапията не е единственото, което практикува по време на изтощителните си турнета. Уринотерапията е метод на алтернативната медицина, който позволява използването на урината като терапевтично средство.

Мадона отбеляза ЧРД 60 с разюздана СНИМКА 18+ като след кърски секс

Последователите на тази идея смятат, че урината е в състояние да рестартира имунната система и да помогне на организма да с справи с куп заболявания, включително и автоимунни. 

В същото време лекарите определят този метод като опасен за здравето, тъй като може да доведе до отравяне, заразяване на кръвта и обостряне на стомашната язва.

Мадона прекали, а феновете й останаха потресени (СНИМКИ)

Затова най-добре не бързайте да следвате примера на звездата, преди да сте се консултирали със специалист!  /jenata.blitz.bg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

therapy for Madame !! Shall we start an ICE bath challenge?? 41 degrees ️ Best treatment for injuries!! #icebath #madamex @ahla_malik

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай