logo

Маги Халваджиян показа шокираща своя СНИМКА, взриви мрежата

Маги Халваджиян показа шокираща своя СНИМКА, взриви мрежата

Маги Халваджиян честичко пуска любопитни снимки в профила си в социалната мрежа. Този път обаче продуцентът успя да надмине себе си с кадър, който буквално успя да взриви мрежата.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как брутално новинар от Нова телевизия се изгаври с красива синоптичка от медията. Споделихме ви и кадри на Антония Петрова едва две седмици след раждането. Красавицата вече е оформила плоско коремче, на което биха завидели дори дами, които не са раждали.

Продуцентът на „Като две капки вода” показа страшно смешна своя снимка. Естествено коментарите и харесванията под нея заваляха моментално, а много от почитателите му отбелязаха, че никога досега не са подозирали, че Халваджиян е способен да пусне нещо такова в профила си.

Е, оказва, се че Маги е много на „ти” с технологиите и програмите, защото кадърът, който е споделил, е благодарение на филтри и програмки. На него той се е нахилил до уши, а образът му е комичен заради деформациите, които прави приложението, което е използвал. Няма да се бавим повече, а ще задоволим любопитството ви, като ви покажем кадъра.

„И аз не се познах!”, е написал Маги за кадъра.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай