logo

Майката на Макрон проговори за отношенията си с първата дама Брижит

Майката на Макрон проговори за отношенията си с първата дама Брижит

С годините се примирих с връзката им, вече не я възприемам като жена с леко поведение, споделя Франсоаз Ногес-Макрон

Майката на френския президент Еманюел Макрон - Франсоаз Ногес-Макрон, рядко общува с пресата. Тя не посещава светски събития. Никога не е участвала и в предизборните кампании на сина си.

С Маню (така, оказва се, са наричали Еманюел в детството) тя също се среща много рядко. Все пак Франсоаз е наясно, че за сина й в момента няма нищо по-важно от работата. Освен това вижда, че съпругата му Брижит е винаги до него.

Между другото, сега отношението й към първата дама е много по-спокойно, отколкото в началото.

"Когато Маню беше на 16, ме зашемети с новината, че е влюбен в учителката си“, разказва Франсоаз Ногес-Макрон за Le Point.

СНИМКИ от архива показват каква хубавица е била на младини Брижит Макрон

"Всички знаехме, че той често посещава дома на Брижит Троние и си мислехме, че излиза с дъщеря й Лорънс, която е на неговата възраст, но сбъркахме", добавя тя.

В учителката си по френски бъдещият президент се влюбва в училище. Той се записва в театралната група, която тя ръководи, започва да пише пиеси, само и само да бъде по-близо до любимата си.

Когато родителите разбират, че синът им се е влюбил сериозно, те се срещат с Брижит и я молят да го  остави на мира или да му обясни, че връзката им е невъзможна.

"Но тя каза, че не може да ни обещае нищо. Единственото, за което я помолихме тогава, е да даде възможност на сина ни да получи образование и да не му пречи да гради кариера", спомня си още майка му. 

Брижит се съгласява да не пречи на подготовката на влюбения Макрон за университета. Но когато той напуска родния си град, обещава на учителката си да се върне и да се ожени за нея, когато навърши 30 години.

Брижит Макрон се оказа баба мечта! Ето как първата дама на Франция възпитава внуците си

Еманюел не се смущава нито от възрастта, нито от семейното положение на Брижит, която по това време е омъжена, нито от факта, че има три деца. Той удържа на думата си и се жени за нея през 2007 г. По това време Еманюел е на 30, а избраницата му - на 54 години.

"С годините се примирих с връзката им. Известно време се притеснявах, че синът ми никога няма да има свои деца. Гледам брат му Лоран, който има четири деца, и не мога да повярвам, че Еманюел е лишен от радостта от бащинството. Но не е лишени от любов и страст", казва Франсоаз. 

Да, настоящият френски президент няма деца, но с радост се грижи за внуците на съпругата си. 

От Елисейския дворец разкриха огромна тайна, свързана със стройната фигура на Брижит Макрон СНИМКИ

"Като всяка майка, и за мен е важно децата ми да са щастливи. Сега не възприемам Брижит като дама с леко поведение, но тя не ми е снаха, по-скоро е моя приятелка. Имаме еднакви интереси, еднакви приоритети, споделяме си всичко", добавя майката на френския президент. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

мнооого интересно

мнооого интересно 04.09.2021 13:56

И какви деца чакате от тоя педераст!?Надявам се,че не трябва да се притеснявам!!!

алиса лиса

алиса лиса 04.09.2021 14:15

майка му сигурно много то е глезила и той е търсил подобна. Много мъже са такива, но все пак разликата във възрастта е огромна.

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 04.09.2021 21:31

НАЛИ СТЕ НАБОРКИ МА ДУША ,ИЛИ ТЯ Е ПО ДЪРТА ОТ ТЕБЕ? ДЯДО АСАН/86год/ АКО И ФЪРЛИ СЕМИ В МИНДЖАТА ША ФАНИ ДА ЗНАЙШ....

Рррр

Рррр 05.09.2021 7:41

Какво я оправдават, все едно на сила се е омъжила за него? За да го направи, значи и тя е имала такова желание. Вината е и в двамата. За мен не е нормално, но има хора на друго мнение...

169

169 05.09.2021 11:56

Ако беше обратно, тя на 30, а той на 54, тогава нямаше да е скандално, нали? хахахаха Я оставете хората на мира, щастливи са и това е важното.

до 169

до 169 07.09.2021 17:07

Ако тя беше на 30, а той на 54, щяха да имат деца, обаче е обратното и няма как да стане. Макарончо можеше като ученик да стане татко, или бабата да запази яйцеклетки, но явно да има деца не му е приоритет. Сигурно и бившия на бабата е щастлив, и си е намерил нещо младо.

Все думи с м

Все думи с м 22.09.2021 5:34

Маню маникюр манекенка мандра мандръсаше.