logo

Меган Маркъл успя да разстрои кралицата, вече е херцогиня нон грата

Меган Маркъл успя да разстрои кралицата, вече е херцогиня нон грата

Тя не спира да дразни с нарушенията на протокола и да вбесява публиката с поведението си, което е необичайно за член на кралското семейство  

Меган Маркъл не спира да се забърква в каши. Тя не спира да дразни британската преса с нарушенията на протокола, които прави и да вбесява публиката с поведението си, което е необичайно за член на кралското семейство. 

Но този път херцогинята на Съсекс надмина себе си и успя да разгневи както самата кралица, така и сънародниците си. 

Съвсем скоро Меган и Хари се върнаха от Африка, където прекараха повече от две седмици. А пиарите на двореца решиха да заснемат цял филм за пътешествието им. Именно той стана причина за скандала, който се разрази около херцозите. 

Тежка драма в семейството на Меган Маркъл, баща й...

Работата е там, че в документалната лента принц Хари признава, че след като се е оженил за американката, е развалил отношенията си с брат си Уилям. А Меган се оплака от сложния живот, който се налага да води като член на кралското семейство.

Признанието на Хари успя да разстрои брат му Уилям. А думите на Маркъл вбесиха кралица Елизабет II. Тя дори махна снимката на най-малкия си внук и съпругата му от масата в залата на славата на двореца. Именно в тази зала обикновено се провеждат всички официални посещения.

Кой спечели войната: Британците разкриха коя обичат повече - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл

По-наблюдателните фенове на кралското семейство бързо забелязаха, че от седмица фотосът е изчезнал. Сега масата на Елизабет II е украсена само с две снимки: на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и на двамата й внуци, облечени в офицерска униформа.

Между другото, с думите си Меган успя да ядоса не само кралицата, но и известна телевизионна водеща от САЩ.

Срамна и мръснишка тайна от миналото на Меган Маркъл я опозори, пред издънката й бледнее дори полуголата СНИМКА на Кейт Мидълтън

В едно вечерно телевизионно шоу тя заяви, че херцогинята се опитва да предизвика съжаление, въпреки че прекрасно е осъзнавала какво ще се случи с живота й след сватбата.

Експерт по езика на тялото разбули голяма мистерия около Меган Маркъл и принц Хари! (СНИМКИ)

Водещата е убедена, че и на Кейт Мидълтън не й е леко и херцогинята на Съсекс трябва да стане по-търпелива. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай