logo

Мъртвата лейди Ди сдобрява Уилям и Хари

Мъртвата лейди Ди сдобрява Уилям и Хари

Този юни враждуващите братя ще заровят томахавката заради покойната им майка

Враждата между британските принцове Уилям и Хари ще угасне съвсем скоро. Тази гръмка новина бе съобщена от близки на британското кралско семейство.

От jenata.blitz.bg припомняме, че Уилям и Хари се скараха когато по-малкият от тях реши, че със съпругата му Меган Маркъл ще се откажат от кралските си задължение и ще живеят в САЩ.

„Уилям много разчиташе на подкрепата на Хари. Той мислеше, че когато някой ден стане крал по-малкият му брат ще е до него. Хари обаче реши да бъде верен на Меган и заради това напуснаха британското кралско семейство.

Това, което много разочарова Уилям бе, че Хари обяви решението си първо в социалните медии, а не го бе обсъдил с членовете на семейството и най-вече с кралица Елизабет II”, казват близки до британското кралско семейство.

Враждата помежду им обаче ще спре съвсем скоро. „Това ще се случи през юли месец 2021 година“, категорични са те.

Причината обаче е повече от шокираща. „Уилям и Хари ще се сдобрят заради покойната им майка Даяна“, казват експертите. 

Още през 2017 година Уилям и Хари поръчали паметник на лейди Ди. Той трябва да бъде открит през юли 2021 година, когато покойната принцеса щеше да навърши 60 години.

„Очаква се Уилям и Хари да присъстват на церемонията, която ще е пред дома, където Даяна живееше. 

Отношенията между тях са много обтегнати, но можете да сте сигурни, че те ще направят всичко възможно, за да изглеждат изключително приятелски настроени на това важно за тях събитие“, казват близките им.

Те подозират, че именно там, отдавайки почит на мъртвата им майка, ще се сдобрят и ще оправят отношенията си.

Други обаче са скептични, че Уилям и Хари ще се сдобрят. „Не мисля, че напрегнатите отношения между братята са толкова лесни за поправяне. Те могат да бъдат внимателни един към други на обществени места, но никога нещата няма да са както преди и да забравят обидата, която си причиниха един на друг“, казват приятели на двамата братя.

Дали Уилям и Хари ще се сдобрят на 60-ия рожден ден на покойната им майка ще се разбере съвсем скоро. От jenata.blitz.bg припомняме, че според една зловеща версия ковчегът на лейди Ди е празен, а междувременно се появиха зловещи снимки от гроба й.

Принцеса Даяна, която е майка на принцовете Хари и Уилям, загина при автомобилна катастрофа през нощта на 31 август 1997 г. в Париж, когато Мерцедесът, в който пътуваше с милиардера Доди Ал Файед, се блъсна в стена на тунел. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай