logo

Мъжът на Гери Малкоданска с разтърсваща изповед за най-голямата си болка, Александър хвърли голяма бомба за синоптичката! (ВИДЕО)

Мъжът на Гери Малкоданска с разтърсваща изповед за най-голямата си болка, Александър хвърли голяма бомба за синоптичката! (ВИДЕО)

Мъжът на синоптичката на Нова тв Гергана Малкоданска - Александър Ковачев, проговори за себе си, за ада, през който минаха двамата по време на бременността й и разкри кога ще видим отново любимата му на екран в един много откровен разговор с Ива Софиянска-Божкова.

"Занимавам се с интериорен дизайн – къщи, домове, апартаменти, самолети, магазини... всичко. Учил съм дизайн. Всеки ден обаче се опитвам да научавам по нещо ново. Имам проекти във Великобритания, Германия, Италия,Франция и т.н.", заяви той.

"Успехът е много крехко нещо. Много хора ни поверяват бизнеса си, домовете си. Получаваме постоянно похвали. Самочувствието ни обаче е доста крехко. Преди години казвах, че много искам да правя самолет – направих 3 самолета. Нямам нещо конкретно, което искам да правя. В последните няколко години работихме много извън България. За радост в последно време имаме и много работа тук и не се налага да пътувам толкова много", заяви дизайнерът.

"Не помня как се запознахме с Гери. В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня. Човек на години съм. (смее се) Нещата между нас станаха много спонтанно, но беше любов от пръв поглед", призна Ковачев.

"Не гледам много телевизия, сега гледам, но преди - не. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Тя наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Ние си помагаме и се учим един от друг. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек", заяви той.

Според него от двамата тя по-ревнива." Не виждам нито повод, нито причина или полза от ревността. Много обичаме да пътуваме. За моя радост Нова тв е точно до летището. Понякога й се налага да тръгне от медията 5-10 минути след ефир.", заяви той и призна, че са сгодени, но от Гери зависи кога точно ще е сватбата.

Ковачев проговори и за ада, през който са минали с Малкоданска заради тежката й бременност. Поради големия стрес в живота на Гери е имало опасност бебето да се роди преждевременно, така й става: "Беше наистина труден момент. Аз бях много притеснен за бебето и за Гери и за това как ще й повлияе всичко това. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с количка. Не беше приятен момент в живота. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща – открих още причини, заради които да й се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане".

"Преди Лео да се роди й казвах, че всичко ще е наред и всичко ще свърши добре. Докторите не знаеха какво ще стане, какво пък оставаше да знам аз, но се надявах. За наша радост всичко бе наред. Научих, че Гери е способна на много, тя е скала и машина. В най-тежките моменти ми каза – виж, нещата не са много добре, може да се случи това и това, но каквото и да стане, всичко ще е наред. Беше толкова силна и спокойна, аз не можах да повярвам", призна дизайнерът.

"Лео се роди на 10-ия ден от 10-ия месец. Не смеехме да се зарадваме, като се роди. Още даже имаме притеснение от това, което се случва. Гери ми се обади през нощта, че ще ражда и отидох в болницата. Знаехме, че най-вероятно тя ще роди преждевременно. Искахме да не е толкова рано, но.. Детето беше в кувиоз много дълго време. Роди се килограм и 200 или и 300. Почти 2 месеца по-късно обаче го изписаха. Времето минаваше много трудно, докато бебето бе там, а ние вкъщи. Въпреки че го виждахме ежедневно, този половин час бе много недостатъчен. Всеки ден отиваш и не знаеш какво ще чуеш. Ние сме големи късметлии, защото всичко е наред. Лео вече е 4 кила и половина. Расте, развива се, всичко му е наред. Смее се. Прекрасно дете е", каза той.

"За Коледа сме планирали да сме си вкъщи. Гери съвсем скоро ще бъде отново на екран. Много си обича работата и иска да се върне. Намерили сме начин това да не пречи на времето й с бебето и да не влияе на това", завърши той.

 

 

Коментирай

Милан

Милан 08.12.2018 10:38

Господа, проверявайте това, което пишете. Човекът каза, "детето се роди на 10-ия ден на 7 месец". Какво е това ....на 10-ия месец? - Ужас ! Голяма неграмотност цари във всички медии.

Хаха

Хаха 08.12.2018 12:37

Този милан под мен е изключително прост и тъп.Има предвид бащата че се е родило 10 месец октомври на 10 дата.пфу от такива малоумни коментиращи

Ха ха ха

Ха ха ха 08.12.2018 14:41

Първо Милан е над теб ,второ Милан се пише с главно М и трето достатъчно съм възпитан да не ти казвам какъв си .По написаното от теб ти знаеш как им казват .

taka e

taka e 08.12.2018 15:27

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Тъпанари

Тъпанари 08.12.2018 18:08

Е ба си глупавите коментиращи.милан с малко м е бавноразвиващ се.ха ха ха е олигофрени безмозъчни и той

Милан и ха ха ха тъпирите

Милан и ха ха ха тъпирите 08.12.2018 18:10

Пропуснах-също така неграмотни хихи

Татяна

Татяна 04.07.2020 22:16

Ако се е родило бебето на десетия ден на десетия месец, е мнооого тежко преносено. Гледайте какво пишете!