logo

Наглост: Принц Хари скочи на покойната Елизабет II, обвини я в…

Наглост: Принц Хари скочи на покойната Елизабет II, обвини я в…

Херцогът на Съсекс премина всякакви граници с последното си изказване

Принц Хари е все по-недоволен, защото нещата в бизнес план не му се получат, а финансите на херцозите на Съсекс намаляват значително с всеки изминал ден.

Жесток скандал тресе кралското семейство, Кейт Мидълтън не е на себе си

Близки до принца, който от две години вече живее в Съединените американски щати, разкриха за скандална негова изцепка, свързана с покойната му баба – кралица Елизабет II.

Херцогът на Съсекс си е позволил да отправи много грозни обвинения към нея и това най-вероятно ще изправи цяла Великобритания на нокти.

Хари обвинява пандемията от коронавирус и смъртта на баба му за провала на медийните му проекти. Той твърди, че именно кончината й е повлияла на спада на популярността на него и Меган.

„Те смятат, че са изтеглили късата клечка“, издават близки до херцозите.

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Деймс смята, че интересът към Хари и Меган е основан единствено на скандалите и никой няма нужда от тяхното „креативно съдържание“.

„Повечето хора ги гледат просто от воайорство, точно както гледат например „ВИП Брадър“., казва той и добавя, че херцозите вече са изчерпали потенциала си по отношение на скандали.

След като скъсаха отношенията си със стрийминг услугата Spotify, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха само с договор с Netfilx, за който пуснаха хитовата документална поредица в края на 2022 г. Двамата обаче нямаха други успехи.

Говори се, че книгата на Хари Spare (Резервен), която разкрива подробности за живота му и този на кралското семейство, търпи провал и интересът към нея е изключително вял. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Съдията Дред

Съдията Дред 04.07.2023 11:55

За да поднови скандала, най добре да си признае че е син на Даяна от връзката и с неин охранител с рижа коса, и си гарантира десетки милиони от интервюта и скниги.

Една жена

Една жена 04.07.2023 12:04

Тук на практика се доказва: КАК ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ПРОВАЛИ ЕДИН МЪЖ!

kravar

kravar 04.07.2023 12:13

DRISNI NA DIARIQ !

ники

ники 04.07.2023 12:55

този няма ли достойнство ?

простотията

простотията 04.07.2023 13:02

се прикрива с КРЕАТИВЕН -(това е обикновено нестандартна еднодневка преминаваща в обикновен непотребен боклук за боклука) С това Хари искаше да живее богато като Крал защото той си беше Принц :) Хари се оказа Много креативен Простак който дори като принц се провали :))))))

Гена

Гена 04.07.2023 13:48

Това глупаво момче вече се самозабрави и мулатката му бута фитилите и той акъл няма и целия свят му е крив за това че се е родил.време е да се усети и да спре защото става смешен и жалък.или да ходи да се вземат със Шакира и тя като него не спира да се оплаква.лика прилика ще си бъдат.

Гена

Гена 04.07.2023 14:20

Това глупаво момче вече се самозабрави и мулатката му бута фитилите и той акъл няма и целия свят му е крив за това че се е родил.време е да се усети и да спре защото става смешен и жалък.или да ходи да се вземат със Шакира и тя като него не спира да се оплаква.лика прилика ще си бъдат.

Въпрос

Въпрос 04.07.2023 16:46

Хари освен обвинения към роднини, друго не може да "креатира". Кажи, Хари, за какво изобщо те бива????

Гърби

Гърби 04.07.2023 17:17

Кралски СВИНЕ!

Хари Кришна...

Хари Кришна... 04.07.2023 19:01

Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи, но принцът не е дорасъл даже до тази елементарна истина.

Грозно

Грозно 05.07.2023 9:02

психопат че. Ще си плати.

OMG

OMG 05.07.2023 19:10

Тоя наистина откачи ! Така е като се ожени за тая дърта,разведена грозна женица! Тя е златотърсачка! А той още веднъж доказа,че не е син на крал Чарлз,е на някой от многото любовници на майка му! Нали е ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА!