Назрява жесток скандал в кралското семейство!

Назрява жесток скандал в кралското семейство!

В британското кралско семейство скоро може да избухне страшен скандал. Главни действащи лица в него ще са кралица Елизабет Втора и Кейт Мидълтън.

От jenata.blitz.bg често ви разказваме любопитни истории от живота на кралското семейство. Вече ви разказахме, че Меган Маркъл може да направи детето си джендърче. Споделихме ви и една много срамна тайна от миналото на съпругата на принц Хари. Изцепката й е толкова голяма, че даже надминава полуголата снимка на Кейт Мидълтън от преди години.

Положението в кралското семейство скоро може да стане нетърпимо. В черна овца обаче се превърна не кой да е, а херцогинята на Кеймбридж, която вече води задочен спор с кралицата. Втората не само е размахала пръст, но и е нанесла много жесток удар на съпругата на принц Уилям.

Напрежението расте заради големите харчове, които прави Мидълън откакто е част от семейството. Великобритания е в средата на рецесия, а херцогинята си позволява да пръска богатството с лека ръка.

Кралски биограф твърди, че кралицата е сериозно обезпокоена от поведението на Кейт. Все пак Мидълтън се радва на разкоша и парите на роялите още преди да стане част от тях. Преди да се омъжи  Уилям, тя работеше на пълно работно време едва за две години. След това тя живееше в луксозен лондонски квартал с по-малката си сестра Пипа.

Кейт обаче доста често се радваше на почивки с принца, както и на ходене по различни партита. Кралския биограф пише: „Ако Кейт не беше с Уилям в Балморал, то тогава двойката караше ски или беше на почивка в Мюстик. Двамата бяха там толкова често, че пресата дори я нарече „Кралицата на Мюстик“. Тази титла преди принадлежеше на принцеса Маргарет.

Маргарет често се радва на пищни празници на карибски остров и също толкова често е домакин на големи забави в своята собствена вила.

Въпреки това, според Елизабет Втора, животът на Мидълтън може да бъде проблематичен, защото от 2008 година на Остров има финансова криза.

Кралският автор добавя: „Великобритания сега е в криза и таива несериозни харчове на богатството, каквито прави Кейт, са освен несериозни и много неприятни за кралицата.“/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гоголондон

Гоголондон 28.01.2019 9:00

С тези глупости манипулирате обществото.Беднотия до шия в България.Кой ви плаща за това ?

Съветника на президента

Съветника на президента 28.01.2019 10:25

Не така виждаме как Царицата на велико-Британия се съобразява с народа си !!! А Деса- простакеса и Румпи-Хвърчилото не !!!

До съветника на президента

До съветника на президента 28.01.2019 19:24

Да ти го наврът в СМРАДЛИВАТА уста и миризливия г.з. ЩЕ УМРА ОТ кеф да гледам как се гърчиш,с хвърчило навряно в мозъка.

пръц

пръц 29.01.2019 0:00

Какви глупости. Кейт е известна именно заради скромността и сдържаността си. Тя даже облича едни и същи тоалети на различни мероприятия. Публикуваните снимки са стари. По-скоро черна овца би станала онази новата "снаха", тя ще им разкаже играта.