logo

Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години!

Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години!

Ани Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да учи висше. Специалността, която обаче е избрала, определено би сюрпризирала всеки. Източници на „ШОУ” разкриха, че Салич често се размотава из коридорите на Военната академия Георги Раковски” в столицата, а понякога посещава и занятия на различни професори. Причината е, че журналистката е записала магистърска програма в учебното заведение.

След кратка справка, наш репортер откри името на новинарката в специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма”. Въпреки че Салич не се хвали с новото си начинание, тя вече успешно е завършила първия семестър, а в момента се готви да стори същото и с втория.

За нея се знае, че е следвала „Научна информация” в друго висше учебно заведение в столицата. Веднага след това е започнала да се занимава с преводачество, а малко по-късно стартира звездният й път в телевизията.

Популярността си Салич дължи на bTV, където дълги години всеки ден съобщаваше новините рамо до рамо с Юксел Кадриев. Към момента Ани се подвизава в Нова телевизия, където е едно от водещите лица на медията. Неин екранен партньор е Николай Дойнов. Дуото пък е взело присърце образователната кауза. Самата Салич лично се занимава с инициативата „Мисия образование” на медията.

Явно 49-годишната журналистка е решила да се потопи напълно в духа на кампанията и точно в стила на мотото „Човек се учи, докато е жив”, е предприела голямата крачка – завършването на магистър. Интересувайки се от последните теми, залегнали в ежедневието на всеки европеец – а именно емигрантския поток и множеството атентати, Салич е решила да специализира именно това. Дали се готви за кореспондент на медията в друга държава при евентуално покушение или просто се увлича от актуалната тема, не знаем, но е трудно да не отбележим, че дава страхотен пример на двете си деца.

Ани не обича да говори за личния си живот и още преди 4 години, когато се появиха упоритите слухове за развода с бащата на децата й, тя запази мълчание, без да влиза в различни провокации. Дали окончателно са подписани документите за раздяла не е ясно, но водещата не спира да се развива и да печели симпатиите на зрителите, занимавайки се с общественозначими теми.

Коментирай

телеман

телеман 12.06.2018 16:12

няма визия, кривогледа и с обратна захапка, кво толко я хвалите, да потърсят нови лица, на 50 и чете новини-смешно

зарко

зарко 13.06.2018 15:27

Много неприятна женица! И аз се чудя какво сте я захвалили?

Пфу

Пфу 13.06.2018 15:31

ПРОТИВНА Е....