logo

Не е за вярване къде излових Кейт и две от децата й! Сензационна СНИМКА

Не е за вярване къде излових Кейт и две от децата й! Сензационна СНИМКА

По всичко личи, че това на което херцозите на Кеймбридж учат децата си е повече от страхотно

Когато стане въпрос за херцозите на Кеймбридж и децата им всички си представяме кралски лукс, глезотии и привилегии. Е, да но Кейт Мидълтън и принц Уилям определено чупят стереотипите.

Доказателство за това е и наскоро разиграла се случка. В основата й са 39-годишната Кейт и две от децата й - осемгодишния принц Джордж, шестгодишната принцеса Шарлот. 

„Херцогинята бе оставила тригодишния принц Луи явно в някои от дворците под надзора на 39-годишният принц Уилям и се отдаде на важен ангажимент с другите им две деца“, споделя папаракът, изловил Кейт на невероятно място.

Важно е да отбележим, че често херцогинята на Кеймбридж пазарува с трите си деца или се разхожда с тях в обществени паркове без придружител.

Така преди дни тя бе изловена в магазин за канцеларски и ученически пособия в Лондон, а компания й правеха Джордж и Шарлот.

Херцогинята и децата й посетиха в магазин, който се намира близо до училището на Джордж и Шарлот, за да купят необходимите консумативи за обучението си. Очевидци разказват, че Кейт е настояла Джордж да плати за покупките - пастели и гумички за него и сестра му.

„Кейт и Уилям дават на децата си джобни пари всяка седмица. Изглежда, че Кейт няма нищо против понякога да нарушава кралския протокол - в края на краищата принцовете никога не носят пари със себе си и не плащат сами за покупките си, а се доверяват на своите помощници. Но херцогинята вече учи Джордж да управлява собствените си финанси“, казват източници от Бъкингамския дворец.

Очевидци, които успяха да се срещнат с херцогинята в магазина, отбелязаха, че децата им с Уилям винаги са се държали много добре възпитано и тя изглежда като обикновена майка, която просто върши обичайните неща с отрочетата си. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Васо Сърбеца

Бай Васо Сърбеца 21.09.2021 8:19

Бих ги обезглавил и 5-мата!

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 21.09.2021 9:36

аз пък бих купил сладолед на малките мишоци и бих опънал майка им...

брех

брех 21.09.2021 11:32

не моа да повервам

..........

.......... 21.09.2021 15:21

а на бас че е с розови пликчета отдоло...

Баба Вуна

Баба Вуна 21.09.2021 16:15

Да са живи и здрави!

Олеее

Олеее 21.09.2021 19:50

Много сте прости. А тоя с обезглавяването - аз пък бих те опънал. Въпрос на вкус...