logo

Нещо страшно се случва с Анджелина Джоли! Актрисата е готова със завещанието си

Нещо страшно се случва с Анджелина Джоли! Актрисата е готова със завещанието си

Лекарите са открили, че освен от анорексия, Джоли има и парализа на Бел

Здравословното състояние на холивудската актриса Анджелина Джоли предизвика все по-сериозни притеснения. Приятелите й са страшно разтревожени, че тя се топи буквално пред очите им.

43-годишната актриса вече тежи 42 килограма. „Теглото й падна до плашещите 42 кг. Тя все повече и повече търси опора в сина си Мадокс”, споделят приятели на звездата. Те добавят, че заради натоварения си график Джоли е толкова заета, че понякога забравя да се храни.

Освен това лекарите са открили, че освен анорексия, актрисата има и парализа на Бел ( парализа или слабост на мускулите на едната половина на лицето, която се дължи на увреждане на лицевия нерв, който контролира лицевите мускули. Увредата на нерва може да причини и загуба на сетивност, вкус и да се наруши производството на слюнка), пише Radar Online.

Анджелина Джоли взе най-важното решение след развода и...

Може би заради това Джоли си е направила завещание. Почти цялото си състояние тя оставя на 17-годишния си син Мадокс. В последно време момчето се е превърнало в дясната й ръка. Именно затова Джоли е решила да му завещае голяма част от парите си.

Осведомени източници твърдят, че 43-годишната актриса смята да го направи голям филмов магнат. Младежът ще поеме продуцентската компания на майка си Jolie Pas, която от 2014 г. й донесе приходите в размер на 116 милиона долара.

Анджелина Джоли направи нещо изненадващо с децата си, но 12-годишната й щерка Шейло потресе всички (СНИМКИ)

„Мадокс е умен и се учи много бързо. Напълно възможно е да поеме бизнеса на майка си", твърди запознат.

Според мълвата, болната актриса е решила да остави останалите си пет деца на сухо. „Чух, че Мадокс ще се погрижи за компанията на Анджелина. Тя иска да му предаде бизнеса си”, разказва 65-годишен член на камбоджийския будистки храм, който актрисата непрекъснато посещава.

Нов обрат в скандалния развод на Анджелина Джоли и Брад Пит!

Брад Пит е бесен от решението на бившата си съпруга да не остави и цент на останалите си пет деца. „Брад е бесен от решението на Анджи. Той е изумен от решението за Мадокс. Той е нейното златно момче, но Брад смята, че някой трябва да напомни на Джоли, че има още пет деца”, споделя запознат източник.

Освен това източникът твърди, че Джоли се среща с тайнствен милиардер, който живее в Европа. „Новият й приятел е политик и филантроп. Той е много богат и помага да Мадокс да навлезе в бизнеса, запознава го с правилните хора”, добавя той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Аврора

Аврора 25.04.2019 21:46

Винаги си е била капризна и своенравна откачалка, а сега вече е на финалната права, доколкото виждаме на снимките. Горките деца - нито детство видяха с нея, нито училище някакво посещават, нито общуват с връстници ... Мъкне ги със себе си за пиар и ги побърква!

Алоу

Алоу 26.04.2019 9:48

До тази тъпа куха лейка аврора...лелчее,ти нали лично я познаваш ,че да знаеш какво прави анджелина джоли ,ей аман от прости тъпи,леличка които се мислят за нещо си пуу!

нина

нина 26.04.2019 13:43

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1