logo

Обезобразен: Валери от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инциден СНИМКИ 

Обезобразен: Валери от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инциден СНИМКИ 

Синът на Мария Гроздева остава белязан буквално за цял живот след случилото се

Красавецът Валери от последния сезон на "Игри на волята" е претърпял ужасяващ инцидент. Любимецът на женската аудитория на риалитито буквално се е обезобразил. 

Виц на Слави Трифонов за братята с логиката е хит в мрежата

Синът на Мария Гроздева никога не е крил, че си пада по екстремните изпълнения и последното нещо, за което се притеснява, е здравето си. Последните му каскади обаче са завършили зле, а инцидентът белязва Валери за цял живот, оставяйки му уродлив белег. 

Всъщност Валери намира чар в него и сам признава, че белегът му изглежда перфектен, защото има формата на зловещо усмихващо се лице. Не е ясно как точно обаче Валери се е сдобил с ужасното нещо на ръката си и къде са превени снимките, но светлината им ги кара да изглеждат още по-зловещи, не мислите ли?  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Абе вие верно ли

Абе вие верно ли 31.12.2022 17:48

боже къде ги намират тия тъпи журналисти ква е тая статия кой го боли хуя за тоя,, големия ,,красавец вие сте дъното на журналистиката направо сте срам за гилдията олигофренични безмозъчни малоумници

ахмак доган

ахмак доган 31.12.2022 19:05

направо тая вечер няма да мога да си пия ракията! голяма трагедия! вай,вай,вай!

Народее!!!

Народее!!! 02.01.2023 6:27

С какви глупости занимавате хората! Материала е за боклука! Който го писал не става журналист от него!

Дехуманизация

Дехуманизация 02.01.2023 12:20

Това се плаща и лансира умишленно .В америчко така ги затъпиха , че люлкат президент с памперс и деменция :))) По статията ви става ясно кой плаща с бонуси на това уродливо съзнание .

Красавец

Красавец 02.01.2023 12:23

си е Валери :)))) Малко да порасне ,далеч да се държи от дрогите и е за пример :))))) мъжага . Природата го е дарила ,да су учи и образова :)))))