logo

Официално! Меган и Хари си казаха "Да", но направиха огромен гаф

Официално! Меган и Хари си казаха "Да", но направиха огромен гаф

Меган и Хари се врекоха във вечна вярност и получиха титлите Негово кралско височество херцог на Съсекс и Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс.

Двамата си казаха "Да" нарушавайки безброй традиции и произнасяха трогателни клетви. 

Първи традициите бяха нарушени от множество гости, които бяха заложили на цветове, недопустими при такава церемония във Великобритания. Много от поканените мъже и жени бяха заложили на черни шапки, които всъщност нямат право да носят.

По-големи бяха гафовете обаче на младоженците, които решиха да разчупят много от традициите. Меган първа поведе крак още с влизането си в църквата. Нейната рокля, дело на дизайнера Живанши, наруши правилото дрехата да завършва във формата на камбана.

Когато обаче бе заведена от принц Чарлз до жениха си, се случи нещо още по-неприемливо.

Двамата влюбени си позволиха да се хванат за ръка, пред погледите на десетки гости в църквата. По правилата на Острова това не недопустимо - а именно кралските особи да показват публично интимност, особено по време на церемонията.

Пред погледите на десетки знаменитости, актьори, кралски особи и певци двамата се обрекоха на вечна вярност. След като си казаха заветното "Да" Меган и Хари произнесоха трогателни клетви, част от които вече бяха оповестени от Двора в специално съобщение.

Хари също направи персонален гаф. Още вчера в предаването "На кафе" Стефан на Гала каза, че ще е интересно как точно ще се появи британецът. Той няма право да носи униформа, ако е с брада, защото не е действащ военен. Това обаче не попречи на Хари да се появи точно в такива одежди, без да се е обръснал. 

На церемонията присъстват Джордж Клуни и съпругата му Амал, семейство Мидълтън, Опра, Дейвид Бекъм, заедно с половинката си Виктория, приятелки на булката и колегите на Маркъл от „Костюмари”, начело с Джина Торес. Освен тях там е водещият на Carpool karaoke Джеймс Кордън, тенисиската Серена Уилямс, музикантът Елтън Джон, който ще пее на събитието.

Междувременно около замъка Уиндзор е пълно с британци и туристи, които нямат търпение да видят на живо влюбената двойка. Някои от феновете дори са заели места покрай загражденията дни преди церемонията, за да са сигурни, че нищо няма да пречи на гледката им.

 

 

Коментирай

Villy

Villy 19.05.2018 15:27

Не знам черните дали имат правила,циганите нямат никакви ппавила,черните са същите.

Moлиер

Moлиер 19.05.2018 15:33

Забравиха да поканят и българския приятел на кралицата и на музикантът Елтън Джон. Това е трамвайджията Евгей Минжев. Как са могли без него да започнат с церемонията. Много ще им липсва неговата простотия.

Koчо

Koчо 19.05.2018 15:43

Заеби правилата. Отдавна беше време някой да ги разчупи. А иначе, смешната кралска институция си плаче за промяна.

Гай Фокс

Гай Фокс 19.05.2018 16:48

Ева Миндж. беше там! В ослепителна лилава рокля, шапка с щъркелово гнездо на нея и обувки Луи XV... Поканата му е била уредена от Н.Пр. Зоя Фазанова, близка на принц Чаарлз и мама на Евчето Майдел. ;)

Тошева

Тошева 20.05.2018 0:08

О,то този връзкар Стефан на Галя пък много компетентен!!!!!

Мое мнение

Мое мнение 20.05.2018 16:13

Цялата сватба е огромен гаф,но тоя е като баща си . Оня взе дърта,грозна и разведена,тоя е същия. Но коя нормална жена би взела Хари.

хмм

хмм 21.05.2018 15:52

Най странното в цялата сватба беше проповедта на американския проповедник, защото нали уж Меган е приела англиканската вяра, пък допуснаха в техен храм ...