logo

Падна една от най-големите тайни на принцеса Даяна

Падна една от най-големите тайни на принцеса Даяна

Треньор на Лейди Ди издаде любимата фитнес рутина на покойната роялка

 В началото на февруари личният треньор на принцеса Даяна – Джени Ривет, даде огромно интервю, в което говори за любимата фитнес рутина на взискателната към визията си принцеса.

Не е за вярване как Меган и Хари обвързаха второто си дете с покойната принцеса Даяна

Той разкрива кои 5 упражнения Лейди Ди правела ежедневно и благодарение на които изглеждала винаги ослепително, въпреки че била майка на две деца.

Принц Чарлз неволно показа невиждана досега СНИМКА на единия си внук

Принцеса Даяна отделяла не повече от 5 минутки дневно, но резултатите били видими и тя продължава рутината си с години.

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимните й тайни СНИМКИ

Клекове

Застанете с разтворени крака на нивото на раменете и пръсти еко сочещи навън. Центърът на тежестта ви трябва да падне върху петите, след което започнете да се спускате надолу, свивайки краката в коленете. Когато се изправяте, стискайте седалищните мускули. Направете два сета от 15 повторения.

Трицепс

Седнете на ръба на стола или леглото. Поставете ръцете си покрай торса, а него изнесете пред стола. Сгъвайте ръцете в лактите. Направете 2-3 серии от 10 повторения.

С този фин трик Кейт Мидълтън показа на всички, че е готова да бъде кралица

Гръб

Докато сте изправени, разперете ръце в страни и започнете да приближавате лопатките си така, сякаш искате да стиснете химикалка между тях. Повтаряйте това няколко пъти дневно.

Модифицирани лицеви опори

Застанете на колене и поставете ръцете си на постелката. Изправете тялото като дъска и без да извивате гърба си започнете да свивате ръцете в лактите и да ги изправяте. Правете бавно упражнението в два сета от 10 повторения.

Корем

Легнете на пода по гръб и сложете ръцете на тила си. С леко свит ляв крак повдигнете раменете си на около 10 см от пода въртеейки дясната страна на тялото си към левия си крак. Направете по 10 повторения на лявата страна и 10 повторения на дясната в две серии. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Avrora1

Avrora1 21.02.2021 13:22

Фитнес рутина?!?!?! На български се казва фитнес-комплекс, а рутина се употребява със съвсем друг смисъл! Но откъде да знаят неграмотните близзззачи такива подробности от родния език ... Дали изобщо им е роден, остава неясно от тия писания!

alelemaiko

alelemaiko 23.02.2021 13:07

"пръсти еко сочещи навън" -а ако сочат навътре сигурно не е еко?