Падна голяма тайна, свързана със сексапилните СНИМКИ (18+) на разголените, разчекнати и горещи мадами в Instagram

Падна голяма тайна, свързана със сексапилните СНИМКИ (18+) на разголените, разчекнати и горещи мадами в Instagram

Експерт по езика на тялото обяви какво значение имат позите на жените, които масово качват фотоси в социалната мрежа

Tрейси Браун – един от водещите експерти по езика на тялото, описва какво означават някои от най-популярните пози на момичета, които масово качват горещи снимки в Instagram. 

Например, "планираните спонтанни" снимки, подобно на модела на Оливия Бъкланд, показват, че момичетата искат да изглеждат секси. "Те визуално увеличчават части от тялото си – ръце, шия, гърди, крака и какво ли още не, за да привлекат мъжкото внимание", обясни Браун.

Позицията "Бамби", в която момичетата са разчекнати на колене, с раздалечени крака и облегнати назад с изправен гръб, говори за желанието им да изглеждат добре. "Комбинирайки тази поза с нацупени устни моделите изглеждат невинни и секси. Те знаят, че изглеждат добре, но не искат да мислите, че се опитват и мъчат твърде много, за да постигнат тази поза", каза експертът.

Тя също така отбеляза, че позицията "T-Rex/Тиранозавър" – когато момичетата са щракнали и ръката си и по-специално пръстите в "разперена" поза, е израз на доверие.

В допълнение, Браун обърна внимание и на мадамите, които се снимат в разкрачена коленичила поза с бански: "Така момичетата искат да подчертаят своята сексуалност. Тази поза казва "Виж, колко съм добра и секси".

В заключение тя описва и устните тип "Еди". При тези снимки устните са леко отворени или нацупени в "кокошо дупе". "Това говори за силна сексуална възбуда", каза експертът. "Това обаче може да означава и опит да се прикрият доста големи недостатъци", добави тя.

Jenata.blitz.bg припомня, че по-рано този месец се появи нова селфи мода, а именно снимки наречени "краката на Барби". / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

мерак

мерак 21.07.2018 20:20

Птичка покажете и не се бавете