logo

Падна огромна тайна, свързана с принц Уилям и Кейт Мидълтън

Падна огромна тайна, свързана с принц Уилям и Кейт Мидълтън

Експерт по езика на тялото анализира съвместните им публични появи и направи няколко интересни констатации

Кейт Мидълтън и принц Уилям са пример за идеално семейство и уверено вървят по стъпките на Елизабет II и покойния й съпруг Филип.

Въпреки това херцозите много рядко си позволяват да демонстрират нежност на публично място. Няма целувки, няма прегръдки, дори и елементарното държане на ръка. Двамата винаги са много сдържани.

Разбира се, най-лесно това може да се обясни с кралския протокол. В него ясно е записано - да не се демонстрира прекомерна близост.

Но, както се оказва, студеното държание на Кейт и Уилям пред публика не се дължи само на строгите правила на етикета, пише Express.co.uk.

СНИМКА на принц Уилям и Кейт разкри шокиращи неща за децата им

"Херцогинята има силен самодостатъчен характер и просто не се нуждае от публичната поддръжка на съпруга си, било то ръката му като подкрепа или окуражаваща прегръдка", казва експертът по езика на тялото Инбаал Хонигман.

Уилям, от своя страна, е свикнал с поведението на жена си и си е изработил жестове, с които да компенсира липсата на интимност. На публични места често може да се види как внукът на Елизабет II стиска ръцете си. 

"Когато Уилям се чувства самотен, вместо да посегне към ръката на жена си, посяга към своята. Кейт знае какво иска от живота и изпълнява задълженията си толкова добре, колкото може", казва още експертът. 

Според Хонигман, инициативата за дистанцията в публичното пространство идва именно от Кейт.

Всъщност, не е виновна само Мидълтън. Сдържаността на принца се дължи и на строгото кралско възпитание. Най-вероятно бъдещият монарх Уилям е научен още като дете да не показва чувствата си на публично място.

Кралска драма: Шокиращо решение на Кейт и принц Уилям

Въпреки липсата на жестове, които показват, Уилям и Кейт излъчват силна връзка чрез не толкова очевидни знаци.

"Очите им обикновено гледат в една и съща посока, което е знак за перфектен съюз, за двойка, която е решена да постигне целите си заедно", отбелязва Хонигман.

Освен това често се случва херцозите на Кеймбридж несъзнателно да повтарят позите си, което също говори за близост и силна връзка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Експерт балкански

Експерт балкански 23.01.2022 7:52

Мъка,мъка,колко мъка има по този свят боже ..... .