logo

Падна огромна тайна, свързана с наследството, което Меган Маркъл смята да остави на дъщеря си

Падна огромна тайна, свързана с наследството, което Меган Маркъл смята да остави на дъщеря си

Американската актриса Меган Маркъл още не е станала майка, а в мрежата вече активно се водят разговори за нещата, които ще остави на наследника си. Наскоро стана ясно, че съпругата на принц Хари смята да направи на бъдещата си дъщеря много важен и запомнящ се подарък. 

Освен скъпите си бижута, херцогинята на Съсекс смята да завещае на рожбата си часовник Cartier. Той има огромно значение за актрисата. Тя се сдобива с него през 2015 г., по повод огромния успех на сериала "Костюмари", в който тя участва. 

Меган Маркл и принц Гарри

"Винаги съм мечтала за часовник Cartier French Tank. Когато разбрах за подготовката на третия сезон на "Костюмари", почувствах, че това е много важно събитие и си купих часовника. От вътрешната му страна гравирах надписа "М.М от М.М." и смятам да го подаря на дъщеря си", споделя американката. 

Подаръкът вече е избран. Остава само съпругата на принц Хари най-сетне да зарадва света с дългоочакваната новина, че чака първородния си наследник! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Lilly

Lilly 04.09.2018 0:44

Сигурно ще зарадва кралицата с някое като нея - с грозен нос ,ниско чело,кльощави крава, пъпчиво лице. А за цвета на кожата не ми се мисли.

ТАЛАСЪМ

ТАЛАСЪМ 04.09.2018 14:23

Мегън никога няма да стане майка. Забранено й е, тъй като цветът на бебето ще бъде неподходящ. А кралската фамилия не търпи такива изненади. Тя може и да "има" бебе, но няма да е нейно. Ще го подменят или ще й връчат някое след инсценирана бременност. Така стават тия работи в дебрите на дворците.

Тцтцтц

Тцтцтц 04.09.2018 14:26

Ако можеше - щеше отдавна да е надула корема. Явно плановете на майката Природа са други.

Баба Яга

Баба Яга 04.09.2018 14:34

Черно бебе в кралския двор - УУУУУУЖЖЖЖЖААААСССС! Ако стане самолетна катастрофа и цялото семейство на престолонаследника Уилиям отиде зян (което е вероятно повече от 80% ) - начело на Обединеното Кралство ще застане НЕГЪР, или НЕГЪРКА. ХА ХА.