logo

Паднаха неочаквани тайни за личния живот на Кейт Мидълтън

Паднаха неочаквани тайни за личния живот на Кейт Мидълтън

Източник от Бъкингамския дворец издаде какви ги върши херцогинята на Кеймбридж

Мнозина обичат всякакви пикантерии, свързани с британското кралско семейство. Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме папарашки снимки на Кейт Мидълтън, които разкриха едни от най-голеите й тайни.

Не бе отдавна времето, в което от jenata.blitz.bg споделихме с вас и как трагичната съдба на покойната принцеса Даяна е застигнала и съпругата на принц Уилям.

Сега от jenata.blitz.bg обаче попаднахме на доста пикантна история. Тя бе споделена от човек, близък до кралското семейство. Невероятните разкрития са свързани именно с личния живот на Кейт Мидълтън.

Източникът от Бъкингамския дворец разказа какви принципи в живота спазва 37-годишната Кейт Мидълтън. Той бе категоричен, че херцогинята на Кеймбридж много ясно определя нейните ценности и приоритети и вижда благосъстоянието на родната си страна като една от основните си цели.

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

„Кралското семейство, Великобритания и близките й са на първо място за Кейт. Основните й ценности до голяма степен определят как живее и работи“, споделя източникът от Бъкингамския дворец.

Той още сподели, че Кейт има колегиален подход в работата й. Херцогинята уважава мнението на всеки член от нейния екип и често се вслушва в техните съвети. 

Освен това Кейт приема ролята си в кралското семейство много сериозно и винаги се опитва да направи всичко по силите си, за да реши различните проблеми.

„Тя отделя време, за да слуша дори най-неопитните членове на екипа си. Тогава те си казват: „Леле, тя знае моето име. Попита какво мисля!“. Кейт винаги остава вярна на себе си и дори ако направите грешка, тя все пак ще ви подкрепи. Тя се отнася добре с другите хора, така че в замяна винаги получава най-доброто от тях“, допълва източникът, близък до кралското семейство.

От jenata.blitz.bg припомняме, че наскоро друг източник от Бъкингмския дворец, говори за това към какви принципи се придържа Кейт Мидълтън при отглеждането на деца. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай