logo

Пари като салфетки! Николета и Ники удрят по Коцето, дадоха милион за...

Пари като салфетки! Николета и Ники удрят по Коцето, дадоха милион за...

Николета Лозанова и Ники Михайлов предприемат сериозна бизнес стъпка. Из светските среди упорито се шушука, че двамата са купили дискотека в Студентски град, чието официално откриване ще бъде на 11 май. За целта те заснеха специална фотосесия, която е първата им след подновяването на връзката им отпреди години, пише в. "ШОУ".

Наши източници издадоха, че звездната двойка се е бръкнала в джоба със 100 бона за име на клуба. По преобразяването на клуба пък отишли милион, но били щастливи от инвестицията. Лозанова надула главата на футболиста за това име, тъй като искала да разбие конкуренцията на пух и прах. А както е известно, тя не си пада по посредствени и евтини неща.

Николета е взела присърце новото начинание и лично се занимава с всеки детайл по направата на заведението. Заела се и с ВИП поканите за събитието, а очакванията са на 11 май да има голямо текучество на популярни личности.

С тази своя крачка Николета става пряка конкуренция на Константин. Той е бесен от предателството на доскорошната си близка приятелка, която преди това рекламираше неговия клуб. „Заби ми нож в гърба“, оплакал се той на екипа си.

Коментирай

джуди

джуди 25.05.2018 15:45

не га арексуем особено много