logo

Пестеливата херцогиня Кейт изуми света! Все секси пола за 25 долара и... СНИМКИ

Пестеливата херцогиня Кейт изуми света! Все секси пола за 25 долара и... СНИМКИ

39-годишната съпруга на британския принц Уилям омая всички с нетипична за нея визия

Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че що се касае за мода е ненадмината. Тези дни 39-годишната съпруга на британския принц Уилям имаше планирано важно събитие. 

„Пестеливата херцогиня“: Кейт Мидълтън се появи с рокля за 20 евро СНИМКИ

Херцогинята на Кеймбридж посети централата на Bafta в Лондон, където говори на събитие за Forward Trust, благотворителна организация, която помага на хора с наркотични и алкохолни зависимости.

На публично място херцогинята се появи в ярък и напълно нетипичен за нея образ. Кейт бе заложила на визия в червено.

Именно облеклото й прикова вниманието. То бе не само много секси, но и изключително пестеливо. Оказа се, че основният акцент от секси визията й струва само 25 долара.

Червената плисирана пола, с която Кейт грейна, струва само точно 25 долара. Към нея херцогинята бе избрала и червено поло.

Кейт допълни визията си с кафяви обувки Ralph Lauren , които струват 575долара и и малка чанта DeMellier на стойност 460 долара.

Кейт Мидълтън е покровител на Forward Trust - тя стана неин патрон през юни тази година. В речта си Кийт подчерта важността на борбата с дезинформацията и преодоляването на стереотипите, свързани със зависимостта.

„Пристрастяването не е избор. Никой не иска да стане наркоман, но това може да се случи на всеки. Никой от нас не е имунизиран от това. 

Но за този проблем рядко се говори като за психично заболяване. И рядко отделяме време, за да разберем първопричините му. 

Пътят към пристрастяването често е труден. Но само като разпознаем какво стои в основата на пристрастяването, можем да помогнем за премахването на табутата и срама, които за съжаление обграждат проблема. Като общество, ние трябва да започнем от позиция на състрадание и съпричастност, където да възпитаваме околните, да разбираме по кой път са тръгнали и какво се е случвало преди, и да ценим и поставяме грижата и подкрепата на преден план във всичко, обединявайки хората с хората около тях“, каза Кейт Мидълтън.