logo

По стъпките на Хари и Меган: Уилям и Кейт готвят революция в кралското семейство

По стъпките на Хари и Меган: Уилям и Кейт готвят революция в кралското семейство

След неуспешно турне в Карибите херцозите на Кеймбридж планират да "подмладят монархията"

Животът в Бъкингамския дворец напоследък е доста неспокоен. Този път в основата на поредната разгорещена дискусия не е непокорният Хари и скандалната му съпруга, а по-големият му брат Уилям и половинката му Кейт Мидълтън. 

След неуспешно турне в Карибите херцозите на Кеймбридж са решили да модернизират британската монархия и да се отдалечат от "задушаващите традиции" на кралското семейство, като се доближат до обикновените хора.

Кралски експерт хвърли голяма бомба за бъдещето на Кейт Мидълтън

За целта съпрузите планират да се откажат от всички титли, съобщава Mirror, позовавайки се на източник от кралското обкръжение.

Запознати твърдят, че след посещението си в Белиз, Ямайка и Бахамите, което се превърна в персонална PR катастрофа и предизвика протестите на местните жители, херцозите на Кеймбридж обмислят възможността да се откажат от официалните си титли.

"Когато се върнаха в Лондон, те разговаряха обстойно с помощниците си, разгледаха всичко и посочиха конкретни неща, които са се объркали, и обсъдиха как да ги подобрят занапред.

Общото заключение беше, че турнето е изглеждало остаряло, без обратна връзка, твърде официално и задушаващо", казва източникът.

Уилям и Кейт искали хората да се обръщат към тях със собствените им имена. Освен това двамата планирали да отменят традиционните поздравителни поклони и реверанси.

Кейт Мидълтън с удар по Меган Маркъл, унижението е голямо

"Те ще се опитат да избегнат поклоните и реверансите на публично място, да станат по-достъпни, по-малко официални, да се откъснат от задушаващите традиции", добавя той.

Двойката също така смятала да се противопостави на металните ограждения, които я разделят от простолюдието по време на официални събития.

"Те искат да бъдат по-близо до хората, да спазват по-малко скучни формалности и да се откажат от много традиции", казва още източникът.

С действията си Кейт и Уилям могат да направят своеобразна революция в кралското семейство, уточнява запознатият. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

Коментирай

Чироза

Чироза 09.05.2022 11:32

И какво да очакваме?Да превърнат Бъкингамския дворец в пионерски дом?

Ella

Ella 09.05.2022 23:00

Ама кой ви каза на вас, че обиколката им из Карибите била неуспешна? Заради шепа вечно недоволни, вечно подлагащи шегичка активисти са врякали по улиците?