logo

Похот: Пенелопе Крус лъсна полугола на 47 години СНИМКИ

Похот: Пенелопе Крус лъсна полугола на 47 години СНИМКИ

Испанската актриса прекарва почивките си в Сардиния заедно със семейството си

Пенелопе Крус изглежда умопомрачително, въпреки че вече е на 47 години. Актрисата има тяло, на което може да завиждат дори млади момичета и лице за милиони. 

Деми Мур лъсна без дрехи на 58 години СНИМКИ

Красавицата, която е блян на много мъже, се е отдала на семейна почивка на Средиземно море. Не случайно актрисата избира италианския остров Сардиния, пред родната си Испания. 

Съпругът й Хавиер Бардем не е тук на почивка, а по работа. В момента той снимка новия филм "Малакта русалка", режисиран от Роб  Маршал, като там ще изиграе ролята на крал Тритон. 

Близък до Джей Ло с голяма бомба за личния й живот

Децата на звездната двойка - 10-годишният Лео и 7-годишната Луна придружават родителите си на плажа.

Много хора биха сметнали, че Пенелопе Крус е научила каква е тайната на вечната красота и младост. Красавицата захвърли дрехите и показа умопомрачителна фигура.

През последните двадесет години испанката сякаш въобще не се е променила. И не говорим за снимки от "Инстаграм", които са с фотошоп, а за папарашките снимки от плажа, които отразяват действителността. 


Пенелопе изглежда зашеметяващо без грим и само по бански. Актрисата е подчертала сочните си форми с черен бански с изрязано деколте. Междувременно е решила да пусне на свобода и красивите си къдрици. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!