logo

Помните ли Кари, Саманта, Миранда и Шарлот от "Сексът и града"? Вижте какво се случва с актрисите 20 години по-късно

Помните ли Кари, Саманта, Миранда и Шарлот от "Сексът и града"? Вижте какво се случва с актрисите 20 години по-късно

На  6 юни 1998 година излезе първият епизод от хитовия сериал на HBO "Сексът и градът". Обувките на Manolo Blahnik,  бялата пола-пачка и романтичните къдрици на Сара Джесика Паркър се превърнаха в най-разпознаваемия лук в Холивуд. 

20 години по-късно, ето как са се променили и с какво се занимават любимите героини Кари, Саманта, Шарлот и Миранда. 

Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу)

Жената, която успя да направи от себе си звезда. Нейните появи в публичното пространство станаха предмет на обсъждане във фешън индустрията и всяка модерна нюйоркчанка се опитва да й подражава. След ролята на енергичната журналистка Кари Брадшоу, актрисата участва в повече от 10 филма. Също като героинята си, 53-годишната Паркър е влюбена в модерните дрешки. Сега тя активно развива собствената си марка обувки  SJP и прави ювелирни украшения. 

Ким Катрал (Саманта Джоунс)

Най-съблазнителната и разкрепостена участничка в сериала сега е на 61 години. Можете ли да си представите? Катрал все по-рядко се появява на големия екран, но не спира да посещава светски събития, радвайки ни с прекрасното си чувство за стил и стройна фигура. "Сексът и градът" и донесе рекламен договор с Пепси, но й отне възможността да стане майка. 

Кристин Дейвис (Шарлот Йорк)

Консервативната Шарлот бе съсредоточена върху това да се омъжи и създаде семейство. Кристин не отстъпва по нищо от героинята си. През май тя осинови второ дете. 53-годишната актриса се грижи и за 7-годишната Джему Роуз.

Синтия Никсън (Миранда Хобс)

Именно за ролята на рижата феминистка Синтия Никсън се окичи с "Еми" през 2004 година. Тя винаги е водела живот, който не се вписва в общоприетите щампи и клишета. Спомнете си само шантавата й пънк прическа, с която актрисата се появи на премиерата на сериала през 1998 година. 

В личен план нещата за Синтия не се развиват много добре след излизането на филма. Тя успя да пребори рака, участва в движение за легализация на еднополовите бракове и се разведе се със съпруга си заради връзка с друга жена. А през март тази година реши да се кандидатира за поста губернатор на Ню Йорк. 

 

Коментирай

дърводелец

дърводелец 10.06.2018 15:45

Талпи и...половина ! МОЖЕШ да ги бичиш, разбичваш, редносваш, шкуркаш, шлайфаш, кльоцкаш ...iза всичко стават!

big dick

big dick 10.06.2018 18:26

одъртяли са горките......каквото и да правят си им личи

Дедо

Дедо 15.06.2018 16:54

До big dick То и на тебе че ти увисне до коленете един ден... Мацките поне си имат парички!

Фас от Бургас

Фас от Бургас 14.01.2021 8:53

Не е важно да ти е до коленете, по важно е да ти сочи пъпа !!!

Фас от Бургас

Фас от Бургас 14.01.2021 8:54

Не е важно да ти е до коленете, по важно е да ти сочи пъпа !!!