logo

Помните ли скандалните момичета от Taty? Появиха се лоши пророчества около тях

Помните ли скандалните момичета от Taty? Появиха се лоши пророчества около тях

Култовата музикална група обяви завръщането си на сцената 11 години след официалното разпадане

Помните ли Юлия Волкова и Елена Катина от скандалните момичета от Taty? Е, наскоро те обявиха, че ще се съберат и се връщат на сцената след 11-годишно прекъсване на дуета им, който преди години скандализира света.

Повечето им фенове се зарадваха от новината, но разбира се се появиха и доста критични коментари, че даже и пророчества, за събирането им.

Музикалният критик Евгений Бабичев не одобри повторното събиране на групата.

Той изрази мнение, че в началото някога популярният творчески дует ще изпълни залите. „Там ще ги радват със старите им хитове, но без нови музикални произведения успехът на групата бързо ще се сгромоляса“, категоричен е Бабичев.

„Музикалната група ще има нужда от нови хитове“, отсече той.

Бабичев също така постави под съмнение вокалните способности на Юлия Волкова. Преди време при операцията за отстраняване на злокачествен тумор изпълнителят увреди гласовия си нерв. Самата изпълнителка увери, че лекарите са коригирали този недостатък.

Дали събирането на Taty ще се окаже грандиозна новина или ще претърпи тотален провал предстои да разберем. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лезбос

Лезбос 05.08.2022 9:42

Чудех се с какво толкова били известни тези? Имат една "скандална" лезбо песен Нас не догонят.

gaben27@abv.bg

[email protected] 05.08.2022 14:54

Нищо особено.Нарочиха ги ,че могат да пеят.

Грубер

Грубер 06.08.2022 2:21

Пъпчиви да не коментират като не са били родени. Хитовете на двойката са доста, а върхът на сладоледа е албумът Пружинки, който е съвкупност от Тату и Рамщайн, смесени от страхотен диджей.

ne sa lesbiiiki

ne sa lesbiiiki 06.08.2022 10:51

ednata be6e deputatka i vurvejna oborotna devoika , koqto ne moje da pee a samo vika i tq si go kazva samata , a producenta i mixirtora na muzikata po4ina

иво

иво 06.08.2022 19:53

ПРЕДИ ГОДИНИ РАЗБИХА ИСТИНАТА ЗА СЪВЕТСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НА ПУХ И ПРАХ ! ДВЕ МЛАДИ МОМИЧЕТА СЕ ОПЪЛЧИХА НА ТОГАВАШНАТа КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА !

СЕГАШНИТЕ    ПУБЕРИ

СЕГАШНИТЕ ПУБЕРИ 06.08.2022 19:56

НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО СА НАПРАВИЛИ ДВЕТЕ ! АКО МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ , ПОЗАИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ЗА МИНАЛОТО ! ИНАЧЕ НЯМАТЕ НАСТОЯЩЕ , КАМО ЛИ БЪДЕЩЕ !

Какво си се

Какво си се 07.08.2022 21:35

Разкрещял бе?нещастните девойки направиха безобразия само и само да им се обърне внимание.Даже се насраха пред очите на всички.Айде,моля не ни насилвай да харесаме глупостта ти.

Hali Galli

Hali Galli 11.08.2022 15:37

Нас не догонят е отново хит. Укрите бягат от фронта и пеят - нас не догонят. И слава на Зеленият Потник!