Помните ли Скъли от "Досиетата Х"? Показа гърдите си на 55 г. СНИМКИ

Помните ли Скъли от "Досиетата Х"? Показа гърдите си на 55 г. СНИМКИ

Актрисата изглежда наистина зашеметяващо и с поне 10 години по-млада

Филмовият арсенал на Джилиан Андерсън включва около 70 роли във филми и сериали. Но повечето зрители все още я помнят с главната роля на агент Дана Скъли от „Досиетата Х“.

Помните ли я: Появи се шокираща СНИМКА на Жади от „Клонинг“, неузнаваема е

Както се оказва, Андерсън има оръжие не само срещу извънземни врагове, но и срещу много по-обикновен враг – възрастта. На 55 години (това е възрастта на звездата през август тази година), Джилиан изглежда много по-млада.

Изящната блондинка не крие рецептите си за красота. Занимава се активно с йога, тай чи и бягане. Вече много години актрисата яде само здравословна храна, като напълно премахва от диетата си бързите въглехидрати, бързата храна и храните, съдържащи брашно и нишесте. Между другото, тя има непоносимост към глутен, така че просто не й е позволено да яде някои храни, които правят толкова лесно наднорменото тегло.

Някои хейтъри обвиняват Андерсън в пластични операции. Но ако бяха извършени хирургически интервенции, те са направени по ювелирен начин. Лицето й не губи ествеността си и правилните пропорции.

Но може би основното „тайно оръжие“ на Джилиан срещу възрастта е способността й да подчертава основните си предимства. Тя рядко се появява на червения килим, но засенчва всички около себе си. Това се случи на British Fashion Awards 2023, където Андерсън се превърна в олицетворение на елегантната чувственост.

За изявата си звездата избра луксозна и в същото време лаконична кадифена рокля на Valentino в благороден тъмночервен нюанс. Всички погледи бяха насочени към деколтето на звездата – и съвсем правилно Джилиан не носеше никакви бижута, освен чифт обеци и тънка гривна.

Не е изненадващо, че известният сценарист Питър Морган не можа да забрави такава красота. Романсът им, който приключи през 2020 г., се възобнови отново през пролетта на 2023 г. Оттогава двойката е виждана заедно повече от веднъж на срещи и интимни звездни партита. Вярно е, че на въпроса колко сериозна е връзката им, Джилиан само се усмихва мистериозно - тя може да си позволи да избере най-доброто. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!