Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Хвърли дрехите и се показа полугола, ще влезе във всичките ви фантазии (СНИМКИ)

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Хвърли дрехите и се показа полугола, ще влезе във всичките ви фантазии (СНИМКИ)

Помните ли чаровната мадама от "Сделка или не"? Предаването вървеше по Нова тв с водещ Румен Луканов, а негова помощничка бе красивата Жаси. Към днешна дата тя е женена и майка на три деца, но това по нищо не личи.

Русото изкушение с всяка изминала година изглежда все по-зашеметяващо, а последователите и феновете й в социалните мрежи се множат с всеки изминал ден. Тя пък от своя страна ги радва с уникални снимки, някои от които разкриват много от нея.

Видно майчинството, годините и семейния живот й се отразяват повече от страхотно. Жасмина се радва на уникано и стегнато тяло, което без срам показва из интернет. В профила й могат да бъдат забелязани много провокативни кадри по бански, заради които ще влезе в сънищата на много мъже, а жените просто ще завиждат и мечтаят поне малко да приличат на нея след раждането на 3 деца. А вие какво мислите?

 

Коментирай

Мтсп

Мтсп 07.06.2018 16:52

Джаси ще я джасам става да ми се обади

ЖАСМИНЧО ОТ МААЛАТА

ЖАСМИНЧО ОТ МААЛАТА 07.06.2018 17:55

МАМАТА СИ ДЖАСИ!

Пешо железото

Пешо железото 07.06.2018 18:08

Уй оправя уй разваля в случая оправя !

виждащ

виждащ 07.06.2018 19:52

Фотошопа е играл яко тук,а косата и е все същата рядка и мазна,абе общо взето мангала я поддържа в форма.

Мария

Мария 07.06.2018 20:02

Браво безупречна. Всичко е перфектно , не Ким с големият задник , не черната Лозанова и т.н измислени красавици с несъразмерни пропорции. Жена съм но казвам Господ и е дал всичко.