logo

Пореден огромен скандал около "Евровизия"! Попиляха пухкавата Нета и песента й (ВИДЕО)

Пореден огромен скандал около "Евровизия"! Попиляха пухкавата Нета и песента й (ВИДЕО)

Скандалите около песента, спечелила "Евровизия" нямат край. Израелското посолство в Холандия е подало жалба срещу пародия на израелския носител на "Евровизия", която критикува израелската политика и предизвиква обвинения в антисемитизъм. Това съобщава БиБиСи.

Скечът на "Играчката" на Нета Барзилай е излъчен в събота по време на сатирично шоу.

Пародията е във връзка с насилието в Газа, където израелски войници убиха 60 палестинци. Продуцентите на шоуто настояват, че не е насочено към еврейската общност.

Кошмарите за израелката, спечелила "Евровизия 2018", нямат край! Сразиха я с тези СНИМКИ

Критици коментира, че пародията предизвиква анти-еврейски предразсъдъци, като свързва евреите с пари в песента. Около 800 000 души съобщават, че са гледали сатиричното шоу.

Водещата на предаването отказва да коментира, а продуцентите коментира, че не е имало намерение да бъде антисемитско. "Събитията от миналата седмица се дискутират сатирично. Миналата седмица Израел спечели конкурса за песен на Евровизия и съвпадна с буря в конфликта в ивицата Газа. Пародията обсъжда политиката на Израел и категорично не е обвинение срещу еврейската общност", обясняват те.

Коментирай

Петър Папазов

Петър Папазов 22.05.2018 23:08

Тази е по -добра от Нета!

И също така

И също така 23.05.2018 10:42

е в пъти по-хубава от чудовището.

Минаващ

Минаващ 24.05.2018 12:37

Защо се сърдят представляващите Израел. Видеото показва идеята за върха на сегашната еврейска култура и прилагането на понятието Свобода на държавата Израел....

ГОСТ

ГОСТ 29.10.2018 18:30

ТОВА МОМИЧЕ, НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ, НАПРАВИ НИЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ С НЕЛИЦЕПРИЯТНИЯ СИ ВЪНШЕН ВИД НА НОВ ВИД ПОКОЛЕНИЕ ЕВРЕЙКА. ЕХ,ЕХ В НЕЯ НЯМА НИЩО ОТ БАРБАРА СТРЕЙЗЪНД . УВИ!