Пореден скандал с грозна лъжа на принцеса Даяна разтърси кралското семейство

Пореден скандал с грозна лъжа на принцеса Даяна разтърси кралското семейство

Измамата на Лейди Ди съсипала за години напред живота на любимия й

Всички в кралското семейство към днешна дата изглеждат щастливи, особено след появата на бял свят на сина на Меган Маркъл и принц Хари – Арчи.

Всички помним еуфорията на херцога на Съсекс, когато за първи път се появи пред журналисти като млад баща. Той заяви, че по време на раждането е бил плътно до любимата си и сега двамата имат просто едно „невероятно бебе”, за което са „готови да умрат”.

Меган Маркъл разори британците! Новото кралско бебе им излезе през носа!

Е, тук изглежда, че няма нищо изненадващо. Раждането на дете трябва да е радостно събитие за всеки един нормален баща, още повече пък, ако той е член на най-известното кралско семейство.

Оказва се обаче, че жестока измама на принцеса Даяна преди години е белязала живота както на принц Чарлз, така и този на Хари. Лъжата на Лейди Ди донесла много мъка и разочарование и за известно време буквално съсипала кралското семейство и сложила начало на окончателния крах на отношенията й с Чарлз.

„Случайно дете”

Малко хора знаят че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняха помежду си. Между тях любовта постепенно гаснеше. Въпреки това обаче Лейди Ди забременя.

Мрежата прегря заради скандална конспирация за бебето на Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принц Чарлз беше щастлив от бременността на жена си Той винаги е искал да има две деца, а след новината е бил сигурен, че вече ще има момиче. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна установила, че мечтата на съпруга й няма да се сбъдне.

„Чарлз винаги е искал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все пак не му го казах и го оставих да живее с мечтата си още известно време”, заявява в интервю Даяна през 1991 година.

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Тя също е споделила, че последните 6 седмици преди раждането съпругът й бил безкрайно грижовен, мил и внимателен. Винаги бил там за нея и я подкрепял по най-добрия възможен начин. Именно тогава тя си помислила, че плана за изграждането на перфектното семейство вече е налице и няма да има връщане назад от пълното щастие.

Вместо дългоочаквана дъщеря – червенокосо момче

На 15 септември 1984 година Даяна ражда по естествен начин. Уморена и изтощена тя се страхува от реакцията на Чарлз, при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.

И за жалост познала – той бил крайно разочарован да види вместо момиче едно червенокосо момченце.

Нещо притеснително се случва с Меган и бебето й! (СНИМКИ)

След грозните му думи при вида на Хари, започнал и официалния крах на брака и отношенията им. Всички мислеха, че съвсем скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това обаче въобще не се случило така неусетно.

„Чарлз отиде да говори с майка ми по време на кръщенето на Хари и каза „Бяхме много разочаровани, защото просто мечтаехме да имаме момиче””, признава принцесата преди да почине.

Любов

Децата растели, а Хари бил доста по-различен от брат си, би много неспокоен, но и духовит. Той имал чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, но той успява да спечели любовта на баща си.

Сензационно: Меган Маркъл е родила! Крият го, защото…  (СНИМКИ)

„Хари се превърна в истинско щастие за този дом и сега дори е много по-близък с баща си, отколкото Уилям”, признава в друго интервю Даяна.

По онова време Хари е бил на около седем години, а по-късно след узряването на братята, никой не правел разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си любима Камила, той е щастлив, че има толкова много правнуци.

Що се отнася до Хари, то очевидно той ще бъде примерен баща и ще се радва каквото идете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Н. Стоянова

Н. Стоянова 14.05.2019 15:44

Публична тайна е, че Хари е син на коняра Хюи, но кралското семейство прави всичко възможно това да не се потвърди

milena

milena 15.05.2019 10:06

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

reee32

reee32 15.05.2019 10:16

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

True

True 15.05.2019 14:15

Хари съобщи на биологичния си баща за раждането на внук му много деликатно - пред кралската конюшня !

Бедната Д.

Бедната Д. 15.05.2019 14:50

Чарлз никога не й прости изневярата с коняря и раждането на Хари.Почувства свободен да бъде с Камила.Даяна първо превъртя,после я очистиха,че прекали и с арабина.Вместо да се разкая,тръгна да търси смъртта си при болните и пехотните мини,умря си на рачешкия инат, децата й не я интересуваха !

Гост

Гост 15.05.2019 15:51

Бе то е ясно, че Чарлз е тъпънар и тои и оная дърта кранта майка му заедно с двугърбата Камила съсипаха живота на горката Даяна но сега май няма да им минат номерата и цирка, който са разиграли пред Даяна като преди това са я дрогирали, че са рептили пред Кейт, а най малко пред американката Мегън

кара колю

кара колю 16.05.2019 7:13

Страшно подвеждащо заглавие, много тъпа новина и абсолютно жзлък сайт!

Чарлз

Чарлз 16.05.2019 9:26

"... Има толкова правнуци"? Откъде намирате преводачите си?