logo

Пожарникар проговори 20 години след катастрофата на Даяна и разкри последните й думи

Пожарникар проговори 20 години след катастрофата на Даяна и разкри последните й думи

Ксавие Гурмелон е сред първите, които са пристигнали на мястото на жестокото произшествие

Ксавие Гурмелон - бивш пожарникар, който е сред първите, пристигнали на мястото на жестоката катастрофа, в която загина принцеса Даяна, разказа за последните й мигове. 20 години след трагедията,  един от първите, притекли се на помощ, проговори пред вестник The Sun, цитиран от Нова тв.

„Притекохме се на помощ като при всеки друг пътен инцидент”, разказва Ксавие Гурмелон, който е с първия екип спасители, пристигнали в тунела „Понт де л'Алма”.

„Веднага се захванахме за работа, за да видим кой има нужда от помощ и кой е жив. А Даяна ми каза: Боже мой, какво стана?”, разказва вече бившият пожарникар.

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Според Гурмелон принцесата е била в съзнание и с отворени очи, когато я е извадил от смазаната кола.

„Тя леко се движеше и видях, че е жива. Видях, че има повърхностна рана на дясното рамо, но не се виждаше нищо друго сериозно. По нея нямаше кръв", спомня си Гурмелон.   Когато спасителите я извадили от колата и я сложили на носилката, тя получила сърдечен арест.

Тайни от архивите: Интимно ВИДЕО на британското кралско семейство взриви мрежата!

„Направих ѝ сърдечен масаж и няколко секунди по-късно отново дишаше. Успокоих се. Мислех, че ще живее. Когато я качихме в линейката, знаех, че е жива и очаквах да оживее. По-късно разбрах, че е умряла в болницата. Много се разстроих”, разказва Гурмелон.

Вече пенсионираният пожарникар заявява, че първоначално не е разбрал, че изважда от колата принцеса Даяна. Един от парамедиците му казал, след като я качили в линейката.

Развенчана бе шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна (СНИМКИ)

„Бях шокиран. Знаех коя е, но не следях отблизо британското кралско семейство. Отидох до линейката и тогава я разпознах”, разказва мъжът.  

Въпреки че бил ранен, бодигардът Тревор Рийс-Джоунс също се опитвал да стигне до принцесата от предната седалка на колата, спомня си Гурмелон.  

„Питаше: "Къде е тя? Къде е тя?" Екипът ми му каза да се успокои и да не говори. Казах му, че никой от хората ми не говори английски, а за него е по-добре да не се мърда. Казах му да не се притеснява, защото ще се погрижим за всички”, разказва още бившият пожарникар.

На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

Той обясни, че не е говорил публично за тази трагична нощ, защото доскоро е бил все още на работа и не му е било позволено да говори за случаите, на които се отзовава./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Неразбрал

Неразбрал 21.05.2019 10:59

Какви са последните думи в крайна сметка - щото така и не пише?

До неразбрал

До неразбрал 21.05.2019 12:41

Как ще разбереш какво пишат тъпите джурналя на Крачунов,като те едва ли разбират какво пишат. В тоя сайт пишат най нещастната и глупава част на дЖУРНАЛИСТИТЕ.

Разбрал

Разбрал 21.05.2019 17:20

Последните думи са"Боже мой,какво стана?"

отегчен

отегчен 21.05.2019 20:05

Тук са писали хора, които не знаят какво всъщност се обяви, когато се случи това! Толкова се неинформирани и невежи. Цял свят коментираше последните й думи в смисъл, че много я боли (от раните). Останалото са съчинения и спекулации. Който иска и има време за губене, да си губи с тях.

Румен

Румен 21.05.2019 20:11

ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ СА БИЛИ: " КРАЛИЦАТА МИ ЕБА МАЙКАТА"

Алооооо

Алооооо 22.05.2019 0:00

Та какво каза,че нищо не разбрах ?!?!

taka e

taka e 22.05.2019 9:21

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

ivanina

ivanina 23.05.2019 16:14

Какво общо има заглавието и статията!Абсолютно нищо!И това за пореден път!И кави са били последните й думи?????